25 Οκτωβρίου 2016

Malwarebytes Anti-Malware : Προστατέψτε, αποτρέψτε και καθαρίστε τον υπολογιστή σας από ιούς
To Malwarebytes Anti-Malware είναι μία εφαρμογή ασφαλείας που  συνδυάζει  νέες ιχυρές τεχνολογίες ώστε να αναζητήσετε, να καταστρέψετε και να αποτρέψετε μελλοντικά τις μολύνσεις του υπολογιστή σας από  κακόβουλο λογισμικό. Η εφαρμογή διατίθεται σε δύο εκδόσεις την δωρεάν και την έκδοση Premium. Η δωρεάν έκδοση είναι γνωστή για τις δυνατότητες εντοπισμού και απομάκρυνσης του ενώ η έκδοση Premium χρησιμοποιεί προηγμένες τεχνολογίες προστασίας για να σταματήσει προληπτικά τις μολύνσεις αλλά διαθέτει επιπλέον  δυνατότητες.Τέλος, το Malwarebytes προσφέρει μια σειρά από επιπλέον υπηρεσίες καθώς και μια προσιτή κοινότητα φόρουμ που θα σας βοηθήσει σε κάθε σας απορία να την καταπολέμηση του κακόβουλου λογισμικού.

Malwarebytes Anti-Malware : 2.2.1.1043

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

Malwarebytes Anti-Malware : Προστατέψτε, αποτρέψτε και καθαρίστε τον υπολογιστή σας από ιούς
4/ 5 stars - "Malwarebytes Anti-Malware : Προστατέψτε, αποτρέψτε και καθαρίστε τον υπολογιστή σας από ιούς" To Malwarebytes Anti-Malware είναι μία εφαρμογή ασφαλείας που  συνδυάζει  νέες ιχυρές τεχνολογίες ώστε να αναζητήσετε, να καταστρέψετε ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>