18 Απριλίου 2015

Jaangle : Μουσικός Player, οργανωτής μουσικών αρχείων
To Jaangle είναι ένας music player (audio και video) και organizer των μουσικών σας αρχείων με ένα πολύ φιλικό προς το χρήστη interface. Μπορείτε να ανακτήσετε πληροφορίες από το διαδίκτυο, όπως στίχους, αξιολογήσεις, άλμπουμ, εξώφυλλα δίσκων, βιογραφίες καλλιτεχνών, εικόνες καλλιτέχνη, κρατά ιστορικό των αρχείων που παίζετε, και δημιουργεί μια προσωπική λίστα αποτελεσμάτων με βάση την οποία τα τραγούδια που ακούτε περισσότερο. Διαθέτει ID3v2 tagger και Renamer με προεπισκόπηση. 

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

         (Installer)

         (Portable)

Jaangle : Μουσικός Player, οργανωτής μουσικών αρχείων
4/ 5 stars - " Jaangle : Μουσικός Player, οργανωτής μουσικών αρχείων" To Jaangle είναι ένας music player (audio και video) και organizer των μουσικών σας αρχείων με ένα πολύ φιλικό προς το χρήστη interfa...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>