23 Μαΐου 2015

Easy Installer - Apps On SD : Εγκαταστήσετε εφαρμογές apk από την κάρτα SD
Το Easy Installer είναι ένα εκπληκτικό εργαλείο για να εγκαταστήσετε τις αγαπημένες σας εφαρμογές που βρίσκονται σε αρχεία apk στην κάρτα SD. Μπορείτε να επιλέξετε τις εφαρμογές που θέλετε να εγκαταστήσετε κάνοντας κλικ στο αντίστοιχο κουτάκι επιλέγοντας την εφαρμογή που επιθυμείτε και μετα πατήστε στο κουμπί Install. Μπορείτε επίσης να πληκτρολογήσετε τη λέξη-κλειδί στο πλαίσιο κειμένου  στην κορυφή του μενού για να αναζητήσετε τις εφαρμογές που θέλετε να εγκαταστήσετε και η εφαρμογή θα ψάξει να την βρεί.

Easy Installer - Apps On SD : Εγκαταστήσετε εφαρμογές apk από την κάρτα SD
4/ 5 stars - "Easy Installer - Apps On SD : Εγκαταστήσετε εφαρμογές apk από την κάρτα SD" Το Easy Installer είναι ένα εκπληκτικό εργαλείο για να εγκαταστήσετε τις αγαπημένες σας εφαρμογές που βρίσκονται σε αρχεία apk στην ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>