23 Μαΐου 2015

Dr.Web v.9 Anti-virus : Ολοκληρωμένη προστασία κακόβουλου λογισμικού για κινητά
Ολοκληρωμένη προστασία από όλους τους τύπους κακόβουλου λογισμικού για τις φορητές συσκευές  σας . Στα χαρακτηριστικά της εφαρμογής είναι η δυνατότητα γρήγορης ή πλήρους σάρωσης του συστήματος αρχείων, καθώς και η προσαρμοσμένη σάρωση των αρχείων και φακέλων που ορίζονται από το χρήστη. 

Έλεγχος αρχείων σε πραγματικό χρόνο με την επίβλεψη του SpIDer Guard κάθε φορά που γίνονται προσπάθειες για την αποθήκευση αρχείων στη μνήμη της συσκευής. Ανιχνεύει νέο, άγνωστο κακόβουλο λογισμικό, χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Origins Tracing. Προστατεύει την κάρτα μνήμης SD, από αρχεία  autorun που μπορεί να είναι επικίνδυνα για συσκευές που τρέχουν Windows.

Θέτει, σε καραντίνα εντοπισμένες απειλές που  μπορούν να μετακινηθούν και από την οποία τα αρχεία μπορούν να αποκατασταθούν. Εξασφαλίζει την προσεκτική χρήση πόρων της μπαταρίας, διαθέτει, μικρού μεγέθους ενημερώσεις της βάσης δεδομένων των ιών ώστε να μειώσει τον όγκο των δεδομένων μεταφοράς, ιδιαίτερα σημαντικό για χρήστες με περιορισμένη χρήση σύνδεσης στο Internet. 

Παρέχει ένα εύχρηστο και ενημερωτικό widgets στην επιφάνεια εργασίας για τη πρόσβαση στην εφαρμογή, λειτουργία Anti-spamγια την αποφυγή ανεπιθύμητων κλήσεων και μηνυμάτων SMS και δυνατότητα επιλογής στις κλήσεις και τα μηνύματα για τη λειτουργία φιλτραρίσματος. Τέλος σας βοηθά να βρείτε την κινητή συσκευή σας, αν έχει χαθεί ή αν έχει κλαπεί , και εάν είναι αναγκαίο , θα διαγράψει τις εμπιστευτικές πληροφορίες σας από τη συσκευή από απόσταση . 

Dr.Web v.9 Anti-virus : Ολοκληρωμένη προστασία κακόβουλου λογισμικού για κινητά
4/ 5 stars - "Dr.Web v.9 Anti-virus : Ολοκληρωμένη προστασία κακόβουλου λογισμικού για κινητά" Ολοκληρωμένη προστασία από όλους τους τύπους κακόβουλου λογισμικού για τις φορητές συσκευές  σας . Στα χαρακτηριστικά της εφαρμογής εί...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
–>