23 Μαΐου 2015

Checkers Free : Παίξτε ντάμα στο κινητό ή το Tablet σας
To κλασικό επιτραπέζιο παιχνίδι τώρα και στο κινητό σας. Με ανανεωμένα γραφικά και πολλές επιλογές αναδεικνύεται σε ένα από τα καλύτερα επιτραπέζια παιχνίδια για το κινητό η το Tablet σας καταλαμβάνοντας  ίσως και την πρώτη θέση σε σχέση με άλλα παρόμοια παιχνίδια. Περιλαμβάνει 12 επίπεδα δυσκολίας, για αρχάριους μέχρι και προχωρημένους, στατιστικά χρήσης για κάθε επίπεδο, με δυνατότητα αναίρεσης κινήσεων και παροχής συμβουλών,  ειδικά σχεδιασμένο για Tablet και τηλεφώνα.

Checkers Free : Παίξτε ντάμα στο κινητό ή το Tablet σας
4/ 5 stars - "Checkers Free : Παίξτε ντάμα στο κινητό ή το Tablet σας" To κλασικό επιτραπέζιο παιχνίδι τώρα και στο κινητό σας. Με ανανεωμένα γραφικά και πολλές επιλογές αναδεικνύεται σε ένα από τα καλύ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>