Μετρονόμος : Καθορίστε το χρόνο που θα χρησιμοποιούν τον υπολογιστή τα παιδιά σας- Ο Μετρονόμος είναι μία ιδιαίτερη εφαρμογή που θα δώσει τη δυνατότητα στα παιδιά σας να χρησιμοποιούν τον οικογενειακό σας υπολογιστή σε ίσο χρόνο αποτρέποντας το πρόβλημα της κατάχρησης αλλά των μεταξύ τους διαξιφισμών για το ποιο έκατσε περισσότερο στον υπολογιστή. Πέραν αυτού δίνει τη δυνατότητα στο γονέα να ελέγχει τον χρόνο χρήσης του υπολογιστή από το παιδί του έτσι ώστε να να μην περνάει τον χρόνο του ανεξέλεγκτα. 

-  Πολύ απλό στην εγκατάσταση και τη χρήση, ακόμα και από αρχάριους χρήστες, δεν διαθέτει πολύπλοκες ρυθμίσεις, με πλήρως ελληνικό περιβάλλον, χωρίς δυσνόητες ορολογίες, με υψηλό επίπεδο ασφάλειας, είναι δε ιδανικός ακόμη και για παλαιότερους υπολογιστές. Όλοι οι διάλογοι είναι στα ελληνικά και δεν πρόκειται να αντιμετωπίσετε κανένα πρόβλημα. Απλά κατεβάστε το πρόγραμμα τρέξτε το. Μόλις εγκατασταθεί η εφαρμογή κάντε επανεκκίνηση του υπολογιστή σας και μόλις μπείτε στα windows κάντε κλίκ στο εικονίδιο του μετρονόμου. Πατήστε κανόνες και κάντε κλικ στην επιλογή ενεργοποίηση ώστε να ενεργοποιήσετε το προιόν. Πατήστε εδώ για να δείτε πώς. Μόλις ολοκληρώσετε τη διαδικασία ενεργοποίησης ακολουθείστε τα παρακάτω βήματα.

ΒΗΜΑΤΑ

1
Κάντε κλικ στο εικονίδιο του Μετρονόμου στη γραμμή εργασιών και πατήστε στο εικονίδιο των ρυθμίσεων, και τρέξτε το πρόγραμμα ως διαχειριστής.
2
Στην επόμενη καρτέλα αφήστε το πεδίο του κωδικού κενό  και κάντε κλικ για επιβεβαίωση.
3
 Όπως θα παρατηρήσατε  δεν υπάρχει  ενεργός κωδικός επομένως πριν προχωρήσουμε, καλό είναι να προσθέσουμε ένα κωδικό έτσι ώστε να μην μπορεί κανείς άλλος να τροποποιήσει τους κανόνες.  Για να αλλάξτε κωδικό πατήστε επάνω στις ρυθμίσεις (γραναζάκι)  και στον επόμενο πίνακα προσθέστε τον κωδικό σας.
Τώρα επιλέξτε τον χρήστη που θα επιβάλετε περιορισμούς και κάντε κλικ στην επιλογή κανόνες.
4
Έτσι εμφανίζεται το παράθυρο ορισμού των κανόνων χρήσης από προεπιλογή του προγράμματος και θα πρέπει  τώρα να καθορίσετε το διάστημα που θα χρησιμοποιείται ο υπολογιστής και το συνολικό χρόνο που θα έχει ο χρήστης στη διάθεση του. Για να ρυθμίσετε τον χρόνο παραμονής προσθέστε, αφαιρέστε ή τροποποιήστε τους κανόνες.
- Αυτό ήταν, ακολουθήστε τώρα την ίδια διαδικασία για κάθε χρήστη που συνδέετεαι στον υπολογιστή σας ξεχωριστά. Ετσι κάθε φορά ο κάθε ένας που θα μπαίνει στον λογαριασμό του θα βλεπει τον χρόνο που του απομένει. Τέλος όταν πλησιάζει ο χρόνος λήξης ο χρήστης θα ενημερώνεται με οπτικές υπενθυμίσεις, και ηχητικά μηνύματα με ομιλία στα ελληνικά ότι πλησιάζει το τέλος του χρόνου.
- Μόλις ο επιτρεπόμενος χρόνος εξαντληθεί, ο Μετρονόμος θα αποσυνδέσει αυτόματα το λογαριασμό του χρήστη και θα κάνει το ίδιο κάθε φορά που θα προσπαθεί να ξανασυνδεθεί κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Αποκτήστε  την ΠΛΗΡΗ ΕΚΔΟΣΗ του Μετρονόμου ΔΩΡΕΑΝ ! Για να γνωρίσετε όλα όσα μπορεί να κάνει για εσάς, ενεργοποιήστε τον με μηδενικό κόστος, δίνοντας στο πεδίο «Εκπτωτικό κουπόνι» τον κωδικό:limited-free-promo. Η προσφορά ισχύει για περιορισμένο αριθμό ενεργοποιήσεων και μπορεί να λήξει ανά πάσα στιγμή.


Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows