25 Ιουνίου 2015

Basemark OS II : Αξιολογήστε τη συνολική απόδοση συσκευών smartphones και tablets

Το Basemark OS II είναι ένα cross-platform λογισμικό  όλα σε ένα  με το οποίο μπορούμε να αξιολογήσουμε τη συνολική απόδοση συσκευών Android, iOS,  Windows Phone 8 Smartphones και Tablets ώστε να μπορέσουμε να τα συγκρίνουμε. Ο τρόπος λειτουργίας του είναι απλός. Απλά πατήστε το κουμπί "Run Benchmark», για να ξεκινήσουν οι δοκιμές. Ο δείκτης αναφοράς καλύπτει μια ολοκληρωμένη σουίτα δοκιμών και παράγει μια αντικειμενική συνολική βαθμολογία σε πέντε διαφορετικές περιοχές, συμπεριλαμβανομένων του συστήματος, τη μνήμης, των γραφικών, του web browsing και της κάμερας. Ενώ η πλήρης έκδοση παρέχει λεπτομερή ανάλυση βαθμολογίας για η δωρεάν έκδοση που έχει σχεδιαστεί να  έχει τα ίδια χαρακτηριστικά την πλήρη  αλλά εμφανίζει μόνο το τελικό σκορ της συνολικής απόδοσης.

 
 
 

Basemark OS II : Αξιολογήστε τη συνολική απόδοση συσκευών smartphones και tablets
4/ 5 stars - " Basemark OS II : Αξιολογήστε τη συνολική απόδοση συσκευών smartphones και tablets" Το Basemark OS II είναι ένα cross-platform λογισμικό  όλα σε ένα  με το οποίο μπορούμε να αξιολογήσουμε τη συνολική απόδοση συσκευ...


75 σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>