17 Ιουνίου 2017

Adware Removal Tool for PC : Διαγράψτε διαφημιστικό περιεχόμενο (adware) στον υπολογιστή σας
Το adware είναι λογισμικό που διανέμεται και στόχος του είναι να εμφανίσει διαφημιστικό περιεχόμενο στον υπολογιστή σας. Συνήθως διανέμεται μαζί τον installer της κύριας εφαρμογής κάποιων προγραμμάτων αλλά μπορεί και να διανεμηθεί και μέσω πρόσθετων. Εγκαθίσταται συνήθως στον Browser και τα αποτελέσματά του είναι όταν σερφάρετε να εμφανίζονται από το πουθενά διάφορα αναδυόμενα παράθυρα, και συνδέσεις προς άλλες άσχετες ιστοσελίδες.

Σε  αρκετές περιπτώσεις οι διαφημίσεις που εμφανίζονται προωθούν νόμιμα προϊόντα, χωρίς να λείπουν (αν και σε μικρότερο ποσοστό) περιπτώσεις κακόβουλων και αυθαίρετων ενεργειών, μάλιστα κάποια απ΄αυτά παρακολουθούν τα δεδομένα της περιήγησή σας στο διαδίκτυο έτσι ώστε να προωθούν τις διαφημίσεις τους πιο στοχευμένα ανάλογα με τις προτιμήσεις σας. Το Adware Removal Tool είναι μία πολύ δυνατή λύση για να αντιμετωπίστε προβλήματα Adware.

Δεν θα χρειαστεί να εγκαταστήσετε το πρόγραμμα στον υπολογιστή, απλά τρέξτε την εφαρμογή  πατήστε start και αφήστε τη να σαρώσει τον υπολογιστή σας. Στην περίπτωση που βρει ανεπιθύμητες εφαρμογές ενοχλητικές γραμμές εργαλείων ή πρόσθετα  adware αφού τα εντοπίσει θα σας βοηθήσει να τα διαγράψετε . Ωστόσο στην περίπτωση που έχετε εγκατεστημένο στον υπολογιστή σας το Bitdefender antivirus δεν θα χρειαστεί να το εγκαταστήσετε.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

Adware Removal Tool for PC : Διαγράψτε διαφημιστικό περιεχόμενο (adware) στον υπολογιστή σας
4/ 5 stars - "Adware Removal Tool for PC : Διαγράψτε διαφημιστικό περιεχόμενο (adware) στον υπολογιστή σας" Το adware είναι λογισμικό που διανέμεται και στόχος του είναι να εμφανίσει διαφημιστικό περιεχόμενο στον υπολογιστή σας. Συνήθως δια...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>