19 Απριλίου 2015

3D Chess Game : Παίξτε σκάκι με αντίπαλο το κινητό σας σε 3D

Παίξτε σκάκι με αντίπαλο το κινητό σας . Πρόκειται ίσως για ένα από τα καλύτερα επιτραπέζια παιχνίδια Android που διατίθεται μάλιστα εντελώς δωρεάν, χωρίς κλειδωμένες πίστες ή άλλους περιορισμούς. Με ρεαλιστικά 3D μοντέλα, animations και ηχητικά εφέ σας δίνει τη δυνατότητα  να εξετάστε κάθε παιχνίδι που παίζετε βλέποντας τις κινήσεις σας πριν και μετά. Μπορεί να δει δεκάδες κινήσεις μπροστά, χρησιμοποιώντας την πλήρη ισχύ της συσκευής σας. Τέλος μπορείτε να παίξετε σε κανονική ή χρονομετρημένη λειτουργία, ενώ μπορείτε να παρακολουθείτε την πρόοδο σας διαβάζοντας τις στατιστικές του. 

3D Chess Game : Παίξτε σκάκι με αντίπαλο το κινητό σας σε 3D
4/ 5 stars - "3D Chess Game : Παίξτε σκάκι με αντίπαλο το κινητό σας σε 3D" Παίξτε σκάκι με αντίπαλο το κινητό σας . Πρόκειται ίσως για ένα από τα καλύτερα επιτραπέζια παιχνίδια Android που διατίθεται μάλιστα...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>