25 Μαΐου 2017

Xscreenshot : Εφαρμογή Capture με πολλές δυνατότητες
To Xscreenshot είναι μία πολύ καλή εφαρμογή που με λίγα κλικ μπορείτε να πάρετε screenshot, να τα επεξεργαστείτε, να τα μοιράσετε και να ανταλλάξετε εικόνες μεταξύ σας στο διαδίκτυο. Θα έλεγα ότι η όλη φιλοσοφία και υλοποίηση του προγράμματος είναι προσανατολισμένη περισσότερο για προγραμματιστές, σχεδιαστές, διάφορα κέντρα υποστήριξης απ΄ότι για ένα απλό χρήστη, χωρίς αυτό βέβαια να σημαίνει ότι δεν παύει να είναι ένα πολύ καλό πρόγραμμα capture για όλες τις περιπτώσεις. 

Η λειτουργία του προγράμματος είναι εξής, αφού εγκαταστήσετε την εφαρμογή τρέξτε το εικονίδιο xScreenshot. Τώρα αν θέλετε να πάρετε εικόνες από διάφορες ενέργειές σας στον υπολογιστή πατήστε με το δεξί πλήκτρο του ποντικιού σας στο εικονίδιο της εφαρμογής που θα δείτε κάτω αριστερά στην μπάρα εργασίας των windows και κάντε κλικ με το αριστερό πλήκτρο στην επιλογή screenshot.


Τώρα αν θέλετε να προσαρμόσετε τις διαστάσεις πατήστε στο crop και με το αριστερό πλήκρο του ποντικιού σας επιλέξτε το πεδίο που θέλετε να ΄΄φωτογραφήσετε΄΄ Τέλος για σώσετε την εικόνα που επιλέξατε πατήστε στο κουμπί save screenshot on disk


Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

Xscreenshot : Εφαρμογή Capture με πολλές δυνατότητες
4/ 5 stars - "Xscreenshot : Εφαρμογή Capture με πολλές δυνατότητες" To Xscreenshot είναι μία πολύ καλή εφαρμογή που με λίγα κλικ μπορείτε να πάρετε screenshot, να τα επεξεργαστείτε, να τα μοιράσετε και...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>