19 Σεπτεμβρίου 2017

WinMend File Splitter : Σπάστε και συγχωνεύστε τα αρχεία σας

Το WinMend File Splitter είναι ένα πρόγραμμα με προηγμένους αλγόριθμους, όπου γρήγορα και με ακρίβεια δια σπάει και συγχωνεύει τα αρχεία.Μπορεί να διαχωρίσει ένα αρχείο σε συγκεκριμένο αριθμό μπλοκ ή στο καθορισμένο μέγεθος ώστε να μπορούν εύκολα να αποσταλεί μέσω e-mail, ή να αποθηκευθεί σε μια αφαιρούμενη συσκευή όπως κάποιο USB drive, δισκέτα, MP3, MP4 ή κινητό τηλέφωνο.Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να συγχωνεύσει τα αρχεία. Πρόκειται εν κατακλείδι για ένα πολύ βολικό εργαλείο που πρέπει να έχετε. 

WinMend File Splitter :  1.4.6

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

WinMend File Splitter : Σπάστε και συγχωνεύστε τα αρχεία σας
4/ 5 stars - " WinMend File Splitter : Σπάστε και συγχωνεύστε τα αρχεία σας" Το WinMend File Splitter είναι ένα πρόγραμμα με προηγμένους αλγόριθμους, όπου γρήγορα και με ακρίβεια δια σπάει και συγχωνεύει τα...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>