16 Μαΐου 2016

Volume2 : Προηγμένος μίκτης ήχου για τα Windows

Το Volume2 είναι ένα προηγμένο μίξερ ήχου για τα windows που μπορεί να αντικαταστήσει πλήρως το πρότυπο ελέγχου έντασης ήχου. Η εφαρμογή αυτή σας επιτρέπει να αλλάξετε εύκολα την ένταση του ήχου απλά περιστρέφοντας τον τροχό του ποντικιού ή με τη χρήση πλήκτρων συντόμευσης του πληκτρολογίου ή απλά να μετακινήστε το ποντίκι στο περίγραμμα της οθόνης. Περιλαμβάνει ένα μείκτη ήχου με προηγμένη υποστήριξη έντασης ήχου, ένα scheduler, μία on-screen οθόνη, υποστήριξη της γραμμής εντολών, και δυνατότητα αποθήκευσης και ανάκλησης διαφορετικές απεριόριστη προεπιλογές μέσω ενός κλικ του ποντικιού ή σε όλο το σύστημα hot keys. Υποστηρίζει πολλές γλώσες μεταξύ των οποίων και τα ελληνικά.

 Volume2 : 1.1.4

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

Volume2 : Προηγμένος μίκτης ήχου για τα Windows
4/ 5 stars - " Volume2 : Προηγμένος μίκτης ήχου για τα Windows " Το Volume2 είναι ένα προηγμένο μίξερ ήχου για τα windows που μπορεί να αντικαταστήσει πλήρως το πρότυπο ελέγχου έντασης ήχου. ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>