04 Φεβρουαρίου 2017

Πώς να κλείσετε άμεσα τοv υπολογιστή σας
Πολλές φορές, ιδιαίτερα σε όσους χρησιμοποιούν παλιότερες εκδόσεις windows καθυστερεί πολύ το κλείσιμο του υπολογιστή μας μετά την επιλογή shutdown. Σήμερα θα δούμε ένα πολύ απλό τρόπο για να ξεπεράσουμε το πρόβλημα αυτό.

Συγκεκριμένα θα φτιάξουμε μία μικρή συντόμευση στο υπολογιστή μας μέσω της οποίας θα κλείσουμε άμεσα τον υπολογιστή μας χωρίς καθυστερήσεις. Ο τρόπος λειτουργίας του είναι απλός και φυσικά η λύση του προβλήματος εδράζεται στην γραμμή εντολών με τη βοήθεια της οποίας μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα θα φτιάξουμε το μπουτόν μας.

ΒΗΜΑΤΑ
1
Στην επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή σας πατήστε το δεξί πλήκτρο του ποντικιού σας και επιλέξτε συντόμευση:
2
Στο επόμενο πεδίο γράψτε :

3
Δώστε το όνομα που θέλετε στη συντόμευση.
4
Κάντε δεξί κλικ στην συντόμευση που θα εμφανιστεί και δώστε της το εικονίδιο που θέλετε.

Τέλος βάλτε τη συντόμευση σε κάποιο εμφανές σημείο στην επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή σας και πατήστε το εικονίδιο όταν θέλετε να κλείσετε τον υπολογιστή σας και υπολογιστή σας θα κλείσει άμεσα.

Πώς να κλείσετε άμεσα τοv υπολογιστή σας
4/ 5 stars - "Πώς να κλείσετε άμεσα τοv υπολογιστή σας " Πολλές φορές, ιδιαίτερα σε όσους χρησιμοποιούν παλιότερες εκδόσεις windows καθυστερεί πολύ το κλείσιμο του υπολογιστή μας μετά την ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>