26 Σεπτεμβρίου 2016

SpywareTerminator : Αποτελεσματική εφαρμογή πρόληψης και αφαίρεσης Spyware
Το Spyware μπορεί να μολύνει έναν υπολογιστή χωρίς να το γνωρίζετε. Μπορεί να παρακολουθήσει τις συνήθειες σας κατά την περιήγησή σας στο ίντερνετ να κάνει αλλαγές στις ρυθμίσεις του υπολογιστή σας ή ακόμη χειρότερα να κλέψει τις προσωπικές πληροφορίες, όπως κωδικούς πρόσβασης και τραπεζικούς λογαριασμούς θέτοντας  την ιδιωτικότητα και ταυτότητα σας σε κίνδυνο. Το SpywareTerminator είναι μία απλή δωρεάν εφαρμογή που θα σας βοηθήσει και θα σας προστατεύσει από όλους αυτούς του κινδύνους, σαρώνοντας  τον υπολογιστή σας.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

SpywareTerminator : Αποτελεσματική εφαρμογή πρόληψης και αφαίρεσης Spyware
4/ 5 stars - "SpywareTerminator : Αποτελεσματική εφαρμογή πρόληψης και αφαίρεσης Spyware " Το Spyware μπορεί να μολύνει έναν υπολογιστή χωρίς να το γνωρίζετε. Μπορεί να παρακολουθήσει τις συνήθειες σας κατά την περιήγησή σας σ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>