21 Οκτωβρίου 2016

ShutDown Manager : Διαχειριστείτε τις επιλογές ενέργειας του υπολογιστή σας με ένα κλικ
To zebNet Shutdown Manager  είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα που σας επιτρέπει να διαχειριστείτε όλες τις επιλογές του υπολογιστή σας με ένα μόνο κλικ. Μετά την εγκατάστασή του, έχετε πρόσβαση όλα τα χαρακτηριστικά του άμεσα και εύκολα μέσω του εικονιδίου του. Κάντε κλικ με το δεξί πλήκτρο του ποντικιού πάνω στο εικονίδιο του προγράμματος στην και επιλέξτε ανάμεσα στην αποσύνδεση, επανεκκίνηση, ύπνωση, αδρανοποίηση ή τερματισμό λειτουργίας του υπολογιστή σας. Με διπλό κλικ στο εικονίδιο του προγράμματος στηνtaskbar κλειδώνει τον υπολογιστή σας για να το προστατεύσει από μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση. 

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

ShutDown Manager : Διαχειριστείτε τις επιλογές ενέργειας του υπολογιστή σας με ένα κλικ
4/ 5 stars - "ShutDown Manager : Διαχειριστείτε τις επιλογές ενέργειας του υπολογιστή σας με ένα κλικ" To zebNet Shutdown Manager  είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα που σας επιτρέπει να διαχειριστείτε όλες τις επιλογές του υπολογιστή σας με ένα ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>