04 Δεκεμβρίου 2017

ReIcon : Επαναφέρετε την αρχική διάταξη των εικονίδιων σας στην επιφάνεια εργασίας

Το ReIcon είναι χρήσιμο δωρεάν πρόγραμμα που σας επιτρέπει να αποθηκεύσετε και να επαναφέρετε την διάταξη των εικονίδιων σας στην επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή σας, κάτι που συμβαίνει πολλές φορές ιδιαίτερα αν αλλάζετε συχνά την ανάλυση της οθόνης σας για να παίξετε παιχνίδια ή να χρησιμοποιείτε εφαρμογές που απαιτούν μια συγκεκριμένη ανάλυση. Με αυτό τον τρόπο ιδιαίτερα εσείς που έχετε στην επιφάνεια του υπολογιστή σας πολλά εικονίδια δεν χρειάζεται πλέον να ανησυχείτε αφού μπορείτε να επαναφέρετε την προηγούμενη διάταξη με το πάτημα ενός κουμπιού. Η χρήση του πολύ απλή, τρέξτε την εφαρμογή πατήστε files και μετά save icons-Layout για να σώσετε την παρούσα διάταξη των εικονιδίων σας. Αν χρειαστεί να επαναφέρετε την διάταξη των εικονιδίων σας κλικάρετε στο σημείο της διάταξης που έχετε αποθηκεύσει και πατήστε Restore.Εννοείτε ότι καλό θα είναι αν αυξομοιώνετε ο αριθμός των εικονιδίων σας στην επιφάνεια εργασίας είτε γιατί κάνετε απεγκατάσταση προγραμμάτων είτε γιατί προσθέτετε καινούργια να σώσετε την νέα σας διάταξη έτσι ώστε σε περίπτωση επαναφοράς να χρησιμοποιείτε το πιο πρόσφατο σημείο. Δεν θα χρειαστεί να κάνετε εγκατάσταση του προγράμματος και μπορείτε να το τρέξετε ακόμη και από ένα στικάκι USB.

ReIcon :  1.7

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

ReIcon : Επαναφέρετε την αρχική διάταξη των εικονίδιων σας στην επιφάνεια εργασίας
4/ 5 stars - "ReIcon : Επαναφέρετε την αρχική διάταξη των εικονίδιων σας στην επιφάνεια εργασίας" Το ReIcon είναι χρήσιμο δωρεάν πρόγραμμα που σας επιτρέπει να αποθηκεύσετε και να επαναφέρετε την διάταξη των εικονίδιων σας στ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>