08 Μαρτίου 2015

Power8 : Προσθήκη μενού έναρξης στα windows
Η εφαρμογή αυτή έχει σχεδιαστεί κυρίως για τους χρήστες των Windows 8, (όπως είναι γνωστό η microsoft έχει αφαιρέσει το μενού έναρξης από τα widows 8) έτσι όσοι έχουν συνηθίσει στην χρήση του μενού έναρξης στις προηγούμενες εκδόσεις windows θα νοιώσουν σίγουρα άβολα με την απουσία του. 

Η διαφορά αυτής της εφαρμογής με άλλες παρόμοιες είναι ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε παλιότερες εκδόσεις windows. Το πρόγραμμα μπορεί να ρυθμιστεί ώστε να ξεκινά με τα Windows και έτσι να είναι διαθέσιμο από την πρώτη στιγμή. 

Σας παρέχει πρόσβαση σε συντομεύσεις για να ξεκινήσετε οποιοδήποτε από τα προγράμματα που έχετε εγκαταστήσει στον υπολογιστή σας και να είστε σε θέση να εντοπίσετε τις πιο συχνά χρησιμοποιούμενες εφαρμογές σας. Θα τρέξει σε Windows XP με SP3, σε Windows 7 με SP1, σε Windows 8 και 8.1 και σε Windows 10.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

Power8 : Προσθήκη μενού έναρξης στα windows
4/ 5 stars - " Power8 : Προσθήκη μενού έναρξης στα windows " Η εφαρμογή αυτή έχει σχεδιαστεί κυρίως για τους χρήστες των Windows 8, (όπως είναι γνωστό η microsoft έχει αφαιρέσει το μενού έναρξης α...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>