13 Μαρτίου 2017

Image Resizer : Αλλάξετε τις διαστάσεις στις φωτογραφίες σας
Συνήθως για να αλλάξουμε το μέγεθος σε κάποια εικόνα καταφεύγουμε σε διάφορα προγράμματα που κάποιες φορές δεν είναι και τόσο εύχρηστα και για τους απλούς χρήστες αποτελούν πονοκέφαλο αφού είναι δύσκολο να τα χειριστούν. 

Το Image Resizer for Windows έρχεται να μας δώσει λύση σε αυτά το πρόβλημα αφού με τον πιό απλό τρόπο μας δίνει τη δυνατότητα να αλλάξουμε το μέγεθος στις εικόνες μας. Βέβαια δεν περιλαμβάνει πολλές δυνατότητες όμως για κάποιον που θέλει να το χρησιμοποιήσει στα γρήγορα για να κάνει τη δουλειά του είναι μια χαρά.

Αφού κατεβάσουμε το πρόγραμμα κάνουμε εγκατάσταση. Στην περίπτωση που θέλουμε να επεξεργαστούμε τις φωτογραφίες μας και να τις μετατρέψουμε κάνουμε απλά δεξί κλικ με το ποντίκι μας επάνω στην φωτογραφία που θέλουμε να μετατρέψουμε κάνοντας κλικ επάνω της.Τέλος επιλέγουμε τις διαστάσεις που επιθυμούμε και τη σώζουμε στον υπολογιστή μας. 


Συμπερασματικά θα έλεγα ότι η εφαρμογή αποτελεί μία πολύ καλή προσέγγιση για το λόγο που δημιουργήθηκε, όμως θα θέλαμε να δούμε περισσότερες ρυθμίσεις και δυνατότητες κάτι που σύμφωνα με τον δημιουργό της πρόκειται να αλλάξει σύντομα αφού βρίσκεται σε συνεχή ανάπτυξη και έχει ως στόχο τον εμπλουτισμό της με μεγαλύτερες δυνατότητες.

Image Resizer :  3.0

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

Image Resizer : Αλλάξετε τις διαστάσεις στις φωτογραφίες σας
4/ 5 stars - "Image Resizer : Αλλάξετε τις διαστάσεις στις φωτογραφίες σας " Συνήθως για να αλλάξουμε το μέγεθος σε κάποια εικόνα καταφεύγουμε σε διάφορα προγράμματα που κάποιες φορές δεν είναι και τόσο εύχρηστα...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>