20 Μαρτίου 2015

Google Translate Desktop : H δημοφιλής online εφαρμογή Google Translate στον υπολογιστή σας

Το Google Translate Desktop είναι, βασικά, η διάσημη online εφαρμογή Google Translate αλλά στην επιφάνεια εργασίας σας. Το πρόγραμμα σας επιτρέπει να μεταφράσετε από δεκάδες γλώσσες σε οποιαδήποτε άλλη γλώσσα: Ιταλικά, Ρωσικά, Ισπανικά, Αγγλικά, Πορτογαλικά κ.λ.π. Παρόλο που τα αποτελέσματα δεν είναι τέλεια, είναι πολύ χρήσιμα για να πιάσει κανείς το νόημα ενός κειμένου.Σε γενικές γραμμές είναι πολύ χρήσιμο για ανθρώπους που χρειάζονται κάποιο βοήθημα για να καταλάβουν το νόημα κάποιων κειμένων σε άλλες γλώσσες. Ανοίξτε την εφαρμογή και επιλέξτε οποιοδήποτε κείμενο από οποιαδήποτε ιστοσελίδα και το Google Translate Desktop θα κάνει αμέσως την μετάφραση στην γλώσσα που έχετε καθορίσει. 

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

Google Translate Desktop : H δημοφιλής online εφαρμογή Google Translate στον υπολογιστή σας
4/ 5 stars - "Google Translate Desktop : H δημοφιλής online εφαρμογή Google Translate στον υπολογιστή σας" Το Google Translate Desktop είναι, βασικά, η διάσημη online εφαρμογή Google Translate αλλά στην επιφάνεια εργασίας σας. Το πρόγραμμα...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>