23 Απριλίου 2017

ESET SysInspector : Ελέγξτε το PC σας και επιλύστε προβλήματα ασφαλείας
- Χρησιμοποιήστε το ESET SysInspector για να ελέγξετε το PC σας. Διορθώστε αμέσως τα προβλήματα, ή υποβάλετε μια αναφορά στο τμήμα Υποστήριξης Πελατών της ESET για να βρείτε λύση.To ESET SysInspector είναι ένα εύκολο στη χρήση διαγνωστικό εργαλείο το οποίο σας βοηθά να επιλύσετε μια πλατιά γκάμα προβλημάτων του υπολογιστή σας, όπως, διεργασίες και υπηρεσίες που τρέχουν, παρουσία ύποπτων και μη υπογεγραμμένων αρχείων, λογισμικό, ασυμβατότητα υλικού παρωχημένοι και προβληματικοί drivers, μη ενημερωμένο λειτουργικό σύστημα, εσφαλμένες εγγραφές στην registry, ύποπτες δικτυακές συνδέσεις .

- Το πρόγραμμα έρχεται είτε ως δωρεάν αυτόνομη εφαρμογή, είτε ενσωματωμένο μέσα στο ESET NOD32 Antivirus 4 και το ESET Smart Security 4, και λαμβάνει κρίσιμες και αναλυτικές πληροφορίες για τον υπολογιστή σας.


- Αν και χρησιμοποιείται καλύτερα για εντοπισμό παρουσίας κακόβουλου λογισμικού, το ESET SysInspector αποδεικνύεται χρήσιμο όταν προσπαθείτε να βρείτε λύση σε ζητήματα σχετικά με: Το ESET SysInspector θέτει σε κάθε εγγραφή ένα χρωματικά κωδικοποιημένο επίπεδο ρίσκου. 

- Απλά μετακινήστε το ρυθμιστικό για να φιλτράρετε τα πιο επικίνδυνα ζητήματα που θέλετε να επιλύσετε κατά προτεραιότητα. Επιπροσθέτως, η λειτουργία "Compare Logs" σας επιτρέπει να παρακολουθείτε τις τροποποιήσεις του συστήματος, απλοποιώντας την διαδικασία εντοπισμού πιθανών προβλημάτων. 

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

            (32 Bit)

            (64 bit)

ESET SysInspector : Ελέγξτε το PC σας και επιλύστε προβλήματα ασφαλείας
4/ 5 stars - "ESET SysInspector : Ελέγξτε το PC σας και επιλύστε προβλήματα ασφαλείας" - Χρησιμοποιήστε το ESET SysInspector για να ελέγξετε το PC σας. Διορθώστε αμέσως τα προβλήματα, ή υποβάλετε μια αναφορά στο τμήμα Υ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>