Έχετε ενεργοποιήσει τη φραγή διαφημίσεων!

Εμφανίζουμε διαφημίσεις στο lovefortechnology.net για να μπορέσουμε να συντηρήσουμε την ιστοσελίδα μας και παράλληλα να σας προσφέρουμε αξιόλογο δωρεάν λογισμικό. Αν σας αρέσει ο ιστότοπός μας και θέλετε να υποστηρίξετε τη δουλειά μας, παρακαλώ σκεφτείτε το ενδεχόμενο να επιτρέψετε τις διαφημίσεις στην ιστοσελίδα μας. Πατηστε εδω για συνεχεια

DeskTask : Συνδέστε το Microsoft Outlook στην επιφάνεια εργασίαςΤο DeskTask είναι μία χρήσιμη εφαρμογή για την εργασία στο γραφείο που συνδέει το Microsoft Outlook και εμφανίζει το ημερολόγιο των ραντεβού σας και  άλλα στοιχεία στην επιφάνεια εργασίας. Οι πληροφορίες είναι ενσωματωμένες  και ενημερώνονται αυτόματα ώστε να εμφανίζονται πάντα οι πιό πρόσφατες.

Με τον τρόπο αυτό εξοικονομείτε πολύτιμο χρόνο αφού σε διαφορετική περίπτωση θα έπρεπε να μεταβείτε και να τρέξετε το Outlook.Το DeskTask εμφανίζει όλες τις ημέρες της εβδομάδας, ώστε να μπορείτε να είστε έτοιμοι ανά πάσα στιγμή να οργανώσετε την εργασία σας. (μπορεί να εμφανίσει έως και 3 μήνες προσεχείς συναντήσεις.).

Περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα επιλογών εμφάνισης φίλτρα ανά κατηγορία και πολλά άλλα.Υποστηρίζει όλες τις σύγχρονες εκδόσεις των Windows και όλες τις εκδόσεις του Office από το Office 97.

DeskTask for Outlook :1.6

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows
DeskTask : Συνδέστε το Microsoft Outlook στην επιφάνεια εργασίας
4/ 5 stars - "DeskTask : Συνδέστε το Microsoft Outlook στην επιφάνεια εργασίας" Το DeskTask είναι μία χρήσιμη εφαρμογή για την εργασία στο γραφείο που συνδέει το Microsoft Outlook και εμφανίζει το ημερολόγιο των ρα...
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
–>