28 Μαΐου 2017

Delux Pacman : Το πιό αγαπημένο παιχνίδι όλων των εποχών

Δεν υπάρχει άλλο παιχνίδι που να είναι πιό γνωστό σε όλο τον κόσμο. Πρόκειται για ένα ένα arcade παιχνίδι που αναπτύχθηκε από τη Namco και κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στην Ιαπωνία, στις 22 Μαΐου 1980. Είχε την άδεια διανομής στις Ηνωμένες Πολιτείες από την Midway όπου και κυκλοφόρησε εκεί για πρώτη φορά τον Οκτώβριο του 1980.

Εξαιρετικά δημοφιλές από την αρχική του κυκλοφορία του μέχρι και σήμερα το Pac-Man, θεωρείται ένα από τα κλασικά video games. Μετά την εμπορική του απελευθέρωση έχει κατά κόρον χρησιμοποιηθεί σε διάφορες παραλλαγές όπου μία από αυτές είναι αυτή που παρουσιάζουμε και που κατά την γνώμη μου είναι μακράν καλύτερη όλων από τον Neil Roy.

Σε αυτήν την έκδοση διορθώνει μερικά προηγούμενα λάθη της προηγούμενης έκδοσης καθώς και κάποιες προσθήκες σε επίπεδο γραφικών. Το παιχνίδι θα παίξει σε όλα τα windows και πολύ σημαντικό είναι το γεγονός ότι μπορείτε να προσθέσετε και να παίξετε με joystick εκτός από το πληκτρολόγιο. 

Deluxe Pacman  2

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

Delux Pacman : Το πιό αγαπημένο παιχνίδι όλων των εποχών
4/ 5 stars - "Delux Pacman : Το πιό αγαπημένο παιχνίδι όλων των εποχών" Δεν υπάρχει άλλο παιχνίδι που να είναι πιό γνωστό σε όλο τον κόσμο. Πρόκειται για ένα ένα arcade παιχνίδι που αναπτύχθηκε από τη Namc...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>