16 Σεπτεμβρίου 2017

DataRecovery : Επαναφέρετε τα χαμένα αρχεία σας απο όλα τα μέσα αποθήκευσης
To DataRecovery είναι μία απολύτως δωρεάν φορητή εφαρμογή με την βοήθεια της οποίας μπορείτε να επαναφέρετε διαγραμμένα αρχεία από διάφορα μέσα αποθήκευσης όπως είναι οι σκληροί δίσκοι, μνήμες flash, και USB. Το DataRecovery δεν διασφαλίζει ότι όλα τα αρχεία που διαγράφονται μπορούν να ανακτηθούν με επιτυχία και εν πολλοίς αυτό εξαρτάται από το σύστημα και τις ρυθμίσεις σας. Πιθανώς να χρειαστεί να τρέξετε την εφαρμογή με δικαιώματα διαχειριστή. Ενα σημαντικό πλεονέκτημα του προγράμματος είναι ότι δεν χρειάζεται εγκατάσταση και μπορείτε να το τρέξετε απευθείας. Η λειτουργία του είναι η εξής : Τρέξτε την εφαρμογή, επιλέξτε τη συσκευή από την οποία θέλετε να επαναφέρετε τα χαμένα αρχεία και πατήστε Scan. Περιμένετε λίγη ώρα μέχρι το πρόγραμμα να βρει τα αρχεία και μόλις ολοκληρωθεί το σκανάρισμα πατήστε στην επιλογή Recovery, και επιλέξτε σε ποιό σημείο του υπολογιστή σας θέλετε να τα αποθηκεύσετε.

DataRecovery : 2.4.7

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

DataRecovery : Επαναφέρετε τα χαμένα αρχεία σας απο όλα τα μέσα αποθήκευσης
4/ 5 stars - "DataRecovery : Επαναφέρετε τα χαμένα αρχεία σας απο όλα τα μέσα αποθήκευσης" To DataRecovery είναι μία απολύτως δωρεάν φορητή εφαρμογή με την βοήθεια της οποίας μπορείτε να επαναφέρετε διαγραμμένα αρχεία από διά...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>