Έχετε ενεργοποιήσει τη φραγή διαφημίσεων!

Εμφανίζουμε διαφημίσεις στο lovefortechnology.net για να μπορέσουμε να συντηρήσουμε την ιστοσελίδα μας και παράλληλα να σας προσφέρουμε αξιόλογο δωρεάν λογισμικό. Αν σας αρέσει ο ιστότοπός μας και θέλετε να υποστηρίξετε τη δουλειά μας, παρακαλώ σκεφτείτε το ενδεχόμενο να επιτρέψετε τις διαφημίσεις στην ιστοσελίδα μας. Πατηστε εδω για συνεχεια

Τα πέντε καλύτερα StartMenu για τα Windows 
Πέντε από τα καλύτερα StartMenu που μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε στα Windows 8 και 10 ή ακόμη και να αντικαταστήσετε το κλασικό StartMenu σε Windows 7 ή Vista.
Οι εφαρμογές

1
1.Classic Shell
Το Classic Shell είναι μία ακόμη δωρεάν εφαρμογή StartMenu με πολλά συμπληρωματικά χαρακτηριστικά γαι τα windows που ήταν διαθέσιμα σε παλαιότερες εκδόσεις των Windows, αλλά έχουν αφαιρεθεί από τα Windows Vista και τα Windows 7 και αποτελεί ίσως την καλύτερη επιλογή για όσους χρήστες ειδικά για όσους χρήστες διαθέτουν windows 8 αφού όπως ξέρουμε από την microsoft δεν έχει προβλεφθεί κάτι αντίστοιχο. Περιλαμβάνει ένα μεγάλο αριθμό από ρυθμίσεις και ευκολίες και τη δυνατότητα να αλλάξουμε την εμφάνισή του με skins. 


Download
2
2.Pokki Start menu
Μια άλλη παρόμοια εφαρμογή με πολλές δυνατότητες και με πολύ όμορφη εμφάνιση το Pokki Start menu. Το Pokki διαθέτει δύο διαφορετικές εμφανίσεις μία σκούρα και μία πιό ανοικτόχρωμη που μπορείτε να επιλέξετε από τα settings του προγράμματος. Για να βρείτε τα settings πατήστεστο εικονίδιο κάτω αριστερά και μετά κάντε κλικ στο βελάκι που βλέπετε δεξιά από την μπάρα εύρεσης.

3
3.Start Menu Reviver
Ξεχάστε τα StartMenu που ξέρατε έως τώρα, το Start Menu Reviver είναι το απόλυτο Start Menu μακράν το καλύτερο απ΄ότι τουλάχιστον έχει κυκλοφορήσει έως τώρα. Μέσα από ένα πολύ έξυπνο μενού μπορείτε να επεξεργαστείτε και να τακτοποιήσετε τα προγράμματά σας με ένα μοναδικά απλό και λειτουργικό τρόπο. Είναι ίσως το μοναδικό δωρεάν Start Menu που υποστηρίζει άψογα τις λειτουργίες αφής. Φυσικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και το ποντίκi και το πληκτρολόγιο σας, αλλά με Reviver αποτελεί μοναδική αίσθηση η ευκολία να προσθέσετε, να αφαιρέσετε, να μετακινήσετε και να επεξεργαστείτε τα προγράμματά σας με το άγγιγμα του ενός δακτύλου σας. 


Download
4

4.Start Menu X
Το Start Menu X αποτελεί μία πρώτης τάξεως λύση αντικατάστασης του μενού συστήματος των windows εφοδιασμένο με επαγγελματικές προδιαγραφές, συμβατό ακόμη και με τα Windows 8.1. Μία εφαρμογή που συγκεντρώνει όλα τα προγράμματα και την επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή σας στα χαρακτηριστικά της με τέτοιο τρόπο που δεν χρειάζεται να ψάχνετε που βρίσκεται το κάθε πρόγραμμα, ειδικά για εσάς που έχετε εγκατεστημένα πολλά προγράμματα και πολλά εικονίδια στην επιφάνεια εργασίας σας.Πατήστε στο πράσινο εικονίδο που βρίκεται στην κάτω πλευρά του μενού, εκεί βρίσκονται συγκεντρωμένες όλες οι ενέργειες που αφορούν την κατάσταση του υπολογιστή σας όπως η επανεκίννηση η αλλαγή χρήστη, η απενεργοποίηση η αποσύνδεση κ.λ.π.  Αν θέλετε να αλλάξετε skins να ρυθμίσετε εργασίες μέσω του πληκτρολογίου σας κ.λ.π πατήστε στο μπλέ εικονίδιο (γραναζάκι) που θα δείτε στην κάτω δεξιά πλευρά του μενού.


Download
5
5.StartW8
Το Start Menu  είναι ένα βασικό χαρακτηριστικό των Microsoft Windows που υπάρχει για σχεδόν δύο δεκαετίες και  που χρησιμοποιείται από αμέτρητους χρήστες σε όλο τον κόσμο. Όπως γνωρίζουμε   στα Windows 8 και  στα Windows Server 2012 δυστυχώς  δεν υπάρχει. Το StartW8 είναι μία απλή δωρεάν εφαρμογή  που   σας επιτρέπει  να έχετε  πρόσβαση πλήρη  σε εφαρμογές και  φακέλους  με μεγαλύτερη ευκολία, δεδομένου ότι προσθέτει ένα πλήρως λειτουργικό μενού. Μπορείτε επίσης να αναζητήσετε εύκολα ένα συγκεκριμένο αρχείο ή πρόγραμμα εισάγοντας τη σχετική λέξη-κλειδί, ή απλά να κλείσετε τον υπολογιστή σας να κάνετε επανεκκίνηση ή  εναλλαγή χρηστών. 

Download
Τα πέντε καλύτερα StartMenu για τα Windows
4/ 5 stars - " Τα πέντε καλύτερα StartMenu για τα Windows "   Πέντε από τα καλύτερα StartMenu που μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε στα Windows 8 και 10 ή ακόμη και να αντικαταστήσετε το κλασι...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
–>