19 επιλεγμένες δωρεάν εφαρμογές προστασίας και βελτιστοποίησης για κινητά Android- Η ασφάλεια των δεδομένων μας στο κινητό μας τηλέφωνο είναι κάτι που πρέπει να μας απασχολεί και να φροντίσουμε γι΄αυτό απ΄την πρώτη στιγμή. Παράλληλα με την προστασία μας θα πρέπει να επιλέξουμε και την κατάλληλη εφαρμογή που θα μας βοηθήσει να διαχειριστούμε, να καθαρίσουμε και να βελτιστοποιήσουμε την απόδοση του. Ως εκ τούτου θα πρέπει να εγκαταστήσουμε το κατάλληλο λογισμικό για΄τον σκοπό αυτό.

- Παράλληλα με την προστασία μας θα πρέπει να επιλέξουμε και την κατάλληλη εφαρμογή που θα μας βοηθήσει να διαχειριστούμε, να καθαρίσουμε και να βελτιστοποιήσουμε την απόδοση του. Ως εκ τούτου θα πρέπει να εγκαταστήσουμε το κατάλληλο λογισμικό για΄τον σκοπό αυτό. Με αυτό το πνεύμα συγκεντρώσαμε και παρουσιάζουμε 13 από τις πιο δημοφιλείς-διαδεδομένες εφαρμογές που θα μας βοηθήσουν σ΄αυτό. Η επιλογή δική σας.

Οι εφαρμογές

1


Το Mobile Security είναι μία δωρεάν εφαρμογή προστασίας για το κινητό σας τηλέφωνο που σαρώνει τη συσκευή σας και σας προστατεύσει από κακόβουλες επιθέσεις και προγράμματα, ψάχνει για τυχόν ευπάθειες και τις τις διορθώνει, καθαρίζει τα σκουπίδια από τα άχρηστα αρχεία που παραμένουν στο κινητό σας και ταυτόχρονα βελτιστοποιεί τη μνήμη του. Διαχειρίζεται φόντο και εφαρμογές έξυπνα αυξάνοντας την ταχύτητα απόκρισης των εφαρμογών σας μειώνοντας παράλληλα την κατανάλωση της μπαταρίας. Ακόμη μπλοκάρει τα ανεπιθύμητα τηλεφωνήματα σύμφωνα με τις λίστα ανεπιθύμητων αριθμών που έχετε καταχωρήσει και φυσικά σας κρατά ενήμερο σχετικά με τα στατιστικά λειτουργίας διακίνησης των δεδομένων σας.. 

2
Με την εγκατάσταση νέων εφαρμογών, τα αρχεία που κατεβάζετε, τις φωτογραφίες, τη μουσική, τα βίντεο με την πάροδο του χρόνου το κινητό σας  θα γεμίσει και θα γίνει αργό. Ακόμη η περιήγηση στο Internet με το smartphone σας αφήνει διάφορα ίχνη που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την παραβίαση της ιδιωτικής ζωής σας. απαλλαγείτε από τα ίχνη του Internet και εκθέσετε τις εν δυνάμει εφαρμογές κατασκόπους. Με το Ashampoo Droid Optimizer μπορείτε να αντιμετωπίσετε αυτά και πολλά άλλα πιθανά προβλήματα στο κινητό σας και να το διατηρήσετε πάντα φρέκο και καθαρό. Πιό συγκεκριμένα μπορείτε να κλείσετε εφαρμογές που τρέχουν στο προσκήνιο και παρασκήνιο αυτόματα, να αδειάσετε τη προσωρινή μνήμη του συστήματος και των εφαρμογών, να καθαρίστε το ιστορικό περιήγησις σας για την καλύτερη προστασία της ιδιωτικότητά σας, να βρείτε και να διαγράψετε μεγάλα αρχεία γρήγορα και εύκολα, να πραγματοποιήστε εργασίες καθαρισμού αυτόματα, να εξοικονομήστε ενέργεια και να ενισχύστε τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας σας, τέλος να διαχειριστείτε όλες τις εγκατεστημένες εφαρμογές και να πληροφορηθείτε λεπτομέρειες σχετικά με τα δικαιώματα των εφαρμογών

3

Το CleanWiz είναι μία απλή εφαρμογή για κινητά Android που θα σας βοηθήσει να εξαλείψτε τα  ΄΄σκουπίδια΄΄ στη συσκευή σας, να αδειάσετε τη μνήμη cache και τα υπολείμματα των αρχείων να απελευθερώστε πολύτιμο χώρο αποθήκευσης και να προλάβετε προβλήματα καθυστέρησης κατά την εκτέλεση των εφαρμογών σας. Ακόμη μπορείτε να τερματίσετε τις ανεπιθύμητες εργασίες που εκτελούνται στο υπόβαθρο της συσκευής σας ώστε να απελευθερώσετε πολύτιμη μνήμη RAM να επιταχύνετε συσκευή σας και να παρατείνετε τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του κινητού σας. Τέλος διαγράψτε όλα τα προσωπικά σας στοιχεία, όπως SMS / MMS, το ιστορικό περιήγησης, και αρχεία καταγραφής κλήσεων, ώστε να προστατεύσετε την ιδιωτικότητά σας

4
Αφαιρέστε τα σκουπίδια από το κινητό σας τηλέφωνο, ανακτήσετε χώρο, παρακολουθήστε την ομαλή λειτουργία λειτουργία και περιηγηθείτε με ασφάλεια. Βελτιστοποίηση και Clean. Το CCleaner for Android είναι το αδελφάκι της πολύ γνωστής αντίστοιχης εφαρμογής για τα PC, CCleaner. Θα σας βοηθήσει να αφαιρέστε με ευκολία τις άχρηστες καταχωρήσεις να καθαρίσετε την cache των εφαρμογών, το ιστορικό περιήγησης και να κάνετε διαγραφή αρχείων καταγραφής κλήσεων και μηνυμάτων SMS.

5
Το CM Security Antivirus App Lock είναι η νούμερο ένα εφαρμογή προστασίας προσωπικών δεδομένων και κατά των Ιών. Χρειάζεται μόνο 10 δευτερόλεπτα για να ανιχνεύσει ιούς, δούρειους ίππους, κακόβουλο λογισμικό και διαρροή προσωπικών δεδομένων. Προστατεύει τα προσωπικά δεδομένα του τηλεφώνου σου περαιτέρω με το να αποκρύπτει τα μηνύματα και να κλειδώνει τις εφαρμογές αμέσως με το AppLock.

6

Κρατήστε τη συσκευή σας προστατευμένη από ιούς και ανασφαλείς εφαρμογές με προστασία σε πραγματικό χρόνο. Σαρώστε τις εγκατεστημένες εφαρμογές και τοπικά αρχεία APK σε πραγματικό χρόνο και παρακολουθείστε κάθε διαδικασία εγκατάστασης.Η εφαρμογή περιλαμβάνει τις εξής επιμέρους ευκολίες : Σάρωση στο σύννεφο για προστασίας από ιούς, SD Card σάρωση που σας δίνει τη δυνατότητα να σαρώσετε τις εξωτερικές κάρτες SD για να ανιχνεύσετε και να διαγράψετε απειλές.
7
Δωρεάν εφαρμογή Mobile Security που παρέχει πλήρη λειτουργικότητα και προστασία για Android συσκευές σας χωρίς μείωση της απόδοσης ή μείωση της διάρκειας ζωής της μπαταρίας τους. Σας βοηθά να αποφύγετε το ανεπιθύμητο λογισμικό που μπορεί να οδηγήσει σε απώλεια δεδομένων και αν η συσκευή σας χαθεί ή κλαπεί με ένα απομακρυσμένο κλείδωμα να προστατεύσετε τις προσωπικές πληροφορίες σας και να δείτε ακόμη που βρίσκεται το κινητό σας.

8

Kορυφαίο, δωρεάν antivirus για την την καταπολέμηση και την προστασία του κινητού σας από τους ιούς σε πραγματικό χρόνο, σας προστατεύει από επιβλαβείς ιούς, malware, spyware και σας βοηθά να κρατήσετε τα προσωπικά σας δεδομένα ασφαλή. Σας βοηθά ώστε κρατήσετε ασφαλείς τις επαφές, τους σελιδοδείκτες και τα μηνύματα σας, να τερματίσετε τις εργασίες που επιβραδύνουν τη συσκευή σας και να περιηγηθείτε στο web με ασφάλεια, φιλτράροντας και ελέγχοντας τις επικίνδυνες ιστοσελίδες. Για όσους έχετε στον υπολογιστή σας εγκατεστημένο το AVGAntiVirus δεν θα αντιμετωπίσετε καμία δυσκολία με το γραφικό του περιβάλλον αφού είναι σχεδόν πανομοιότυπο.

9

Το Super Cleaner είναι ένα δωρεάν εργαλείο βελτιστοποίησης με λειτουργίες antivirus που εμπιστεύονται πάνω από 20 εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο. Απλό, μικρό, γρήγορο και έξυπνο, διαθέτει αποτελεσματικές λειτουργίες βελτιστοποίησης. Με το app αυτό, μπορείτε να ελευθερώσετε αποθηκευτικό χώρο, να ανεβάσετε τη μνήμη RAM, να καταργήσετε ή να απενεργοποιήσετε περιττές εφαρμογές και να ενισχύσετε τα αγαπημένα σας παιχνίδια.

10

Το κακόβουλο λογισμικό σε Android συσκευές έχει αυξηθεί καθώς οι hackers εντείνουν τις προσπάθειές τους με απώτερο στόχο να κλέψουν τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών, στα οποία περιλαμβάνονται κωδικοί πρόσβασης και προσωπικά δεδομένα όπως τραπεζικοί λογαριασμοί και αριθμοί πιστωτικών καρτών. Η λύση της Βitdefender χρησιμοποιεί την τεχνολογία σάρωσης ΄΄in-the-cloud΄΄ και εξασφαλίζει αποτελεσματική αντιμετώπιση στις τελευταίες απειλές από το cloud για τα Android λειτουργικά συστήματα. Στα θετικά της εφαρμογής η πολύ μικρή χρήση της CPU του κινητού σας με σχεδόν μηδενική επίπτωση στη διάρκεια της μπαταρίας της συσκευής σας, στα αρνητικά είναι απουσία των ελληνικών και η έλλειψη παραμετροποίησης για περισσότερες δυνατότητες στην δωρεάν του έκδοση.11

Το CryptoLocker είναι κακόβουλο λογισμικό τύπου Ransomware και συνήθως διανέμεται μέσω ανεπιθύμητων μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που για να να φανούν πειστικά ισχυρίζονται ότι προέρχονται από την τράπεζά σας ή κάποια άλλη αξιόπιστη υπηρεσία. Μέχρι πρίν από λίγο η δράση του εστιάζονταν σε υπολογιστές με windows, όμως τελευταία άρχισε να εξαπλώνεται και σε κινητά τηλέφωνα με λογισμικό ANDROID.

12

Το Malwarebytes Anti-Malware είναι μία πολύ διαδεδομένη εφαρμογή ασφαλείας που στην Mobile έκδοσή της προστατεύει το τηλέφωνο ή το tablet σας από κακόβουλο λογισμικό, μολυσμένες εφαρμογές, και μη εξουσιοδοτημένη επιτήρηση, ανιχνεύει και εξαλείφει malware, συμπεριλαμβανομένων των spyware και Trojans,σαρώνει τις εφαρμογές σας για κακόβουλο κώδικα ή πιθανώς ανεπιθύμητα προγράμματα, σας ειδοποιεί αν ένα link σε μια κακόβουλη ιστοσελίδα ανιχνεύεται σε ένα εισερχόμενο μήνυμα κειμένου (SMS),σταματά τη μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα, σαρώνει την Android συσκευή σας για τρωτά σημεία ασφάλειας, προσδιορίζει τις εφαρμογές που παρακολουθούν τη θέση σας και γενικά μπορεί να σας παρέχει μία απρόσκοπτη και ολοκληρωμένη προστασία.

13

Παγκόσμιας κλάσης δωρεάν antivirus app για την προστασία του Android κινητού σας τηλεφώνου από τις επιθέσεις ιών, παρακολουθήσεων, την προστασία της ιδιωτικότητά σας και της υποκλοπής του WiFi σας. Παρέχει μία συνεχώς αυξανόμενη, cloud-based βάση δεδομένων για την καταπολέμηση των ιών και σας παρέχει  απόλυτη ασφάλεια χωρίς απειλές (malware, Trojans ή ιούς ). Η μηχανή antivirus ανιχνεύει αποτελεσματικά και καταστρέφει όλους τους ιούς στον εσωτερικό χώρο αποθήκευσης της συσκευής και της SD.

Ακόμη, περιλαμβάνει δυνατότητες ενίσχυσης και επιτάχυνσης έτσι ώστε το κινητό τηλέφωνο να τρέχει πιο γρήγορα και πιο ομαλά. Επίσης, μπορείτε να ασφαλίσετε τις εφαρμογές σας με κωδικό πρόσβασης διαφορετικό από τον κωδικό πρόσβασης ξεκλειδώματος του τηλεφώνου σας, που δίνει στη συσκευή σας ένα επιπλέον επίπεδο ασφάλειας.

Τέλος, προστατεύει τη συσκευή σας σε απευθείας σύνδεση από την ανασφαλή δημόσια WiFi phishing hotspot με την ανίχνευση DNS / SSL πειρατείας και ARP spoofing, δοκιμάζει την ταχύτητας Wi-Fi, και ανιχνεύει τους επίδοξους εισβολείς.


14

Εφαρμογή ασφάλειας Android τηλέφωνα, ίσως μία από τις καλύτερες επιλογές για μια ασφαλέστερη, ταχύτερη και ομαλότερη λειτουργία. Στα βασικά Χαρακτηριστικά της εφαρμογής περιλαμβάνεται διπλή μηχανή ανίχνευσης ιών και το Super Cleaner. Με το Super Cleaner μπορείτε να αφαιρέστε όλα τα άχρηστα αρχεία και αρχεία προσωρινής μνήμης να ανεβάσετε την απόδοση του Booster και να ενισχύστε το κινητό σας ώστε να τρέχει πιο γρήγορα και πιο ομαλά. Περιλαμβάνει ακόμη CPU Cooler, βελτιστοποίηση της χρήσης της CPU για να σταματήσει η υπερθέρμανση. Δυνατότητα σάρωσης στην εσωτερική μνήμη και την SD κάρτα. Call Blocking - Αποκλεισμός ανεπιθύμητων κλήσεων, WiFi Security δοκιμή ταχύτητα του δικτύου, εντοπισμό πλαστών WiFi και μη εξουσιοδοτημένη σύνδεση.

15

Εκμεταλλευτείτε πλήρως το smartphone ή το tablet Android σας με το McAfee Mobile Booster. Σάς προσφέρει γρήγορη ενίσχυση βελτιώνοντας και παρέχοντας άμεση σύνοψη της απόδοσης του κινητού σας, βελτιώνει τη διάρκεια της μπαταρίας απενεργοποιώντας περιττές λειτουργίες, ρυθμίσεις και εφαρμογές που καταναλώνουν ενέργεια, απελευθερώνει αποθηκευτικό χώρο διαγράφοντας κρυμμένα και περιττά αρχεία, συμπεριλαμβανομένων των προσωρινών αρχείων, παρόμοιων φωτογραφιών, διαφημιστικών και μεγάλων αρχείων, αυξάνει την ταχύτητα του Android κλείνοντας εφαρμογές που εκτελούνται στο παρασκήνιο και παρακολουθεί τη χρήση δεδομένων κινητής τηλεφωνίας έτσι ώστε να αποφύγετε τις υπερβολικές.

16

Το Kaspersky Battery Life είναι ένα δωρεάν εργαλείο εξοικονόμησης μπαταρίας για  συσκευές Android που σας βοηθά να ενισχύσετε τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Παρακολουθεί αυτόματα κάθε εφαρμογή που τρέχει και σας επιτρέπει να γνωρίζετε ποιες εφαρμογές καταναλώνουν την περισσότερη ενέργεια, το υπόλοιπο ζωής της μπαταρίας σας και σας βοηθά  να κλείσετε περιττές εφαρμογές.

Κάθε εφαρμογή που τρέχει στη συσκευή σας συνεχώς παρακολουθείται, ακόμη και οι εφαρμογές που εκτελούνται στο παρασκήνιο. Μπορείτε να σταματήσετε όλες τις εφαρμογές που χρησιμοποιούν πολλή ενέργεια, διασφαλίζοντας παράλληλα ότι οι αγαπημένες σας εφαρμογές  θα συνεχίσουν να τρέχουν. Τέλος, σας δίνει μια πιο ακριβή πρόβλεψη για τη διάρκειας ζωής της μπαταρίας για το πόσο φορτίο έχει απομείνει   σε ώρες και λεπτά.


17


Μήπως η συσκευή σας έχει προβλήματα απόδοσης; Χαμηλές επιδόσεις; Η μπαταρία εξαντλείται πολύ γρήγορα; Οι αισθητήρες δεν έχουν ρυθμιστεί σωστά; Η οθόνη δεν ανταποκρίνεται στην αφή ; Τότε το TuneUp Master είναι για εσάς. Στις δυνατότητες του περιλαμβάνονται, μικρο ρύθμιση της συσκευής σας με ένα μόνο πάτημα, αυξάνει το χρόνο απόκρισης αφής και καθαρίζει τη μνήμη από τα σκουπίδια ώστε να τρέχει η συσκευή σας πιο γρήγορα. Βαθμονομεί τους αισθητήρες για να γίνουν πιο αποτελεσματικοί,  και βελτιστοποιεί τη μπαταρία της συσκευής σας έτσι ώστε να διαρκεί μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

18


Δωρεάν εφαρμογή που σας επιτρέπει να ελευθερώσετε περισσότερο χώρο αποθήκευσης και επιτάχυνσης της Android συσκευή σας με τον καθαρισμό της από άχρηστα αρχεία και τερματισμό των περιττών διεργασιών. Μπορείτε να καθαρίσετε και να βελτιστοποιήσετε τη συσκευή σας με λίγα κλικ. Είναι μια τέλεια, δωρεάν λύση για Android συσκευές που κολλάνε, είναι ασταθείς, τρέχουν αργά ή χάνουν μεγάλο χώρο αποθήκευσης την πάροδο του χρόνου.

Το Wise Fastimizer σας βοηθά να ανακτήσετε το χώρο αποθήκευσης διαγράφοντας τα προσωρινά αρχεία που έχουν απομείνει από το σύστημα και τις εφαρμογές. Παραθέτει τις εφαρμογές με το μέγεθος της μνήμης cache τους, ώστε να μπορείτε να δείτε γρήγορα εκείνες που καταναλώνουν περισσότερο χώρο. Επίσης, εμφανίζει το σύνολο του εσωτερικού χώρου αποθήκευσης, ώστε να μπορείτε να δείτε πόσo θα χρειαστεί να ελευθερώσετε.

Μπορεί να καθαρίσει επίσης τις διεργασίες παρασκηνίου, και να τερματίσει εργασίες ώστε να ελευθερώσετε περισσότερη μνήμη  ενισχύοντας την ταχύτητα της συσκευή σας.

19

Αξιόπιστη εφαρμογή all-in-one για το καθαρισμό και την βελτιστοποίηση του κινητού σας Διατηρήστε παράλληλα τη συσκευή σας ασφαλή από ιούς και trojan, και εξασφαλίστε τα προσωπικά σας δεδομένα με τη λειτουργία AppLock.

Ενισχύστε τη μνήμη του τηλεφώνου σας και διαγράψτε τις άχρηστες καταχωρήσεις και αρχεία όπως υπολειμματικά αρχεία, μνήμη cache, προσωρινά αρχεία, παρωχημένα αρχεία APK και άλλα μεγάλα αρχεία. Σταματήστε τις εφαρμογές που τρέχουν αυτόματα με την εκκίνηση και επιλέξτε εσείς τις εφαρμογές που επιθυμείτε να τρέχουν.

Επίσης, περιλαμβάνει τη δυνατότητα αυτόματης μεταφοράς εφαρμογών από τη κύρια μνήμη του τηλεφώνου στην εξωτερική SD στην περίπτωση που αυτό υποστηρίζεται από την εφαρμογή. Ακόμη αποτρέψετε άλλους από την πρόσβαση σε σημαντικές ιδιωτικές εφαρμογές σας, όπως το Facebook, Instagram, SMS, Gallery κ.λ.π, εντοπίστε τις εφαρμογές που προκαλούν υπερθέρμανση και τερματίστε τις προσωρινά και βελτιώστε την ταχύτητα των παιχνιδιών μέχρι και + 30% .

19 επιλεγμένες δωρεάν εφαρμογές προστασίας και βελτιστοποίησης για κινητά Android
4/ 5 stars - " 19 επιλεγμένες δωρεάν εφαρμογές προστασίας και βελτιστοποίησης για κινητά Android" - Η ασφάλεια των δεδομένων μας στο κινητό μας τηλέφωνο είναι κάτι που πρέπει να μας απασχολεί και να φροντίσουμε γι΄αυτό απ΄την πρώτ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια

Έχετε ενεργοποιήσει τη φραγή διαφημίσεων!

Εμφανίζουμε διαφημίσεις στο lovefortechnology.net για να μπορέσουμε να συντηρήσουμε την ιστοσελίδα μας και παράλληλα να σας προσφέρουμε αξιόλογο δωρεάν λογισμικό. Αν σας αρέσει ο ιστότοπός μας και θέλετε να υποστηρίξετε τη δουλειά μας, παρακαλώ σκεφτείτε το ενδεχόμενο να επιτρέψετε τις διαφημίσεις στην ιστοσελίδα μας. Πατηστε εδω για συνεχεια
–>