20 Φεβρουαρίου 2015

MassFaces : Κατεβάστε βίντεο από το δικό σας timeline στο Facebook ή από το timeline των φίλων σαςΦιλική προς το χρήστη εφαρμογή που μπορεί να σας βοηθήσει να κατεβάσετε βίντεο από το δικό σας timeline στο Facebook ή από το timeline των φίλων σας. Θα πρέπει απλά να επικολλήσετε το URL του βίντεο, να το ανιχνεύσει και στη συνέχεια να επιλέξτε τη μορφή που προτιμάτε για να ξεκινήσετε τη λήψη στη θέση που επιλέξατε προηγουμένως. 

MassFaces  :4.2.1.137

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

MassFaces : Κατεβάστε βίντεο από το δικό σας timeline στο Facebook ή από το timeline των φίλων σας
4/ 5 stars - "MassFaces : Κατεβάστε βίντεο από το δικό σας timeline στο Facebook ή από το timeline των φίλων σας" Φιλική προς το χρήστη εφαρμογή που μπορεί να σας βοηθήσει να κατεβάσετε βίντεο από το δικό σας timeline στο Facebook ή από το timeline...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>