Έχετε ενεργοποιήσει τη φραγή διαφημίσεων!

Εμφανίζουμε διαφημίσεις στο lovefortechnology.net για να μπορέσουμε να συντηρήσουμε την ιστοσελίδα μας. Δαπανούμε πολλές ώρες από τον ελεύθερο χρόνο μας για να βρούμε τις κατάλληλες εφαρμογές, να τις δοκιμάσουμε και να ανεβάσουμε τα άρθρα που βλέπετε. Αν σας αρέσει ο ιστότοπός μας και θέλετε να μας υποστηρίξετε, παρακαλώ, σκεφτείτε το ενδεχόμενο, να απενεργοποιήσετε τη φραγή των διαφημίσεων στην ιστοσελίδα μας. Πατηστε εδω για συνεχεια

Loonapix : Προσθέστε εύκολα εφέ στις φωτογραφίες σας
Δεν χρειάζεται να ψάχνετε πανάκριβα προγράμματα γραφικών για να προσθέσετε εφέ στις φωτογραφίες σας. Τώρα υπάρχει ένας απλός εύκολος τρόπος για να προσθέσετε εφέ στις φωτογραφίες με την βοήθεια του Loonapix.com. Πρόκειται για μία εκπληκτική online εφαρμογή που θα σας βοηθήσει σ΄αυτό.

Ας δούμε δούμε όμως τώρα πώς λειτουργεί. Αφού επισκεφτείτε την ιστοσελίδα πατήσετε επάνω σε οποιοδήποτε πρότυπο φωτογραφίας θέλετε να προσθέσετε στην εικόνας σας και πατήστε Browse ώστε να ανεβάσετε την φωτογραφία που θέλετε να επεξεργαστείτε ή πατήστε στο κουμπί from the web για να φορτώσετε οποιαδήποτε φωτογραφία από το διαδίκτυο.

Τέλος πολύ σημαντικές  είναι και  οι άλλες  δυνατότητες  που προσφέρει (εκτός από την κλασική επιλογή  προσθήκης εφέ), όπως  τα Photo frames  που θα σας βοηθήσουν  προσθέσετε κορνίζες στις φωτογραφίες σας, το Face effects για να προσθέσετε το πρόσωπό σας σε διαφορετικό σώμα, και το Trim photos  που θα σας βοηθήσει δημιουργήσετε εντυπωσιακά σχήματα για τις φωτογραφίες σας.


Author's Website:
Loonapix : Προσθέστε εύκολα εφέ στις φωτογραφίες σας
4/ 5 stars - "Loonapix : Προσθέστε εύκολα εφέ στις φωτογραφίες σας" Δεν χρειάζεται να ψάχνετε πανάκριβα προγράμματα γραφικών για να προσθέσετε εφέ στις φωτογραφίες σας. Τώρα υπάρχει ένας απλός εύκ...
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
–>