27 Δεκεμβρίου 2015

LameXP : Γραφικό περιβάλλον για διαμόρφωση διάφορων κωδικοποιητών ήχου
Το LameXP παρέχει ένα φιλικό γραφικό περιβάλλον μέσω του οποίου έχετε πρόσβαση στη διαμόρφωση των διαφόρων κωδικοποιητών ήχου, LAME MP3, Ogg Vorbis και Nero AAC. Έτσι, είναι πολύ εύκολο να επιλέξετε την κωδικοποίηση για κάθε μία από αυτές, για την προσαρμογή των παραμέτρων με συμπίεση και την ιδιαίτερη διαμόρφωση του κάθε codec. Με απλά λόγια δημιουργεί αρχεία MP3 (1,0 MPEG Audio Layer-III), παρέχει την καλύτερη αναλογία ποιότητας/συμπίεσης MP3, υποστηρίζει αρχεία MP3 με μεταβλητή κωδικοποίηση bitrate, υποστηρίζει διάφορους τρόπους ποιότητας - κωδικοποίησης ταχύτητας, είναι συμβατό με ID3 tags (ID3v1 και ID3v2), υποστηρίζει downmixing Resampling Stereo / Mono και πλήθος ακόμη επιλογών.

LameXP : 4.13

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

LameXP : Γραφικό περιβάλλον για διαμόρφωση διάφορων κωδικοποιητών ήχου
4/ 5 stars - "LameXP : Γραφικό περιβάλλον για διαμόρφωση διάφορων κωδικοποιητών ήχου" Το LameXP παρέχει ένα φιλικό γραφικό περιβάλλον μέσω του οποίου έχετε πρόσβαση στη διαμόρφωση των διαφόρων κωδικοποιητών ήχου, LAME MP...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>