31 Μαρτίου 2016

Icecream Ebook Reader : Δωρεάν προγράμματα ανάγνωσης και διαχείρισης e-books
Το Icecream Ebook Reader ένα από τα καλύτερα δωρεάν προγράμματα ανάγνωσης e-books και μετατρέπει την οθόνη του υπολογιστή σας σε ένα χρηστικό, κορυφαίο ebook αναγνώστη. Σας επιτρέπει να διαβάσετε τα αγαπημένα σας e-books σε μορφή EPUB, MOBI, FB2, PDF και άλλα δημοφιλή φορμά. Ακόμη σας δίνει τη δυνατότητα να  διαχειριστείτε την ψηφιακή σας βιβλιοθήκη  στο PC και το laptop. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσης τη δυνατότητα μετατροπής σελίδων, αναζήτηση βιβλιών στην βιβλιοθήκη σας, παρακολούθηση ανάγνωσης προόδου και πολλά άλλα.

Icecream Ebook Reader 3.0

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

Icecream Ebook Reader : Δωρεάν προγράμματα ανάγνωσης και διαχείρισης e-books
4/ 5 stars - "Icecream Ebook Reader : Δωρεάν προγράμματα ανάγνωσης και διαχείρισης e-books" Το Icecream Ebook Reader ένα από τα καλύτερα δωρεάν προγράμματα ανάγνωσης e-books και μετατρέπει την οθόνη του υπολογιστή σας σε ένα χ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>