28 Ιανουαρίου 2017

HTC Home Apis : Εξυπνη εφαρμογή πρόγνωσης καιρού

Με το προγραμματάκι αυτό μπορούμε να έχουμε ένα θαυμάσιο ρολόι στην επιφάνεια του υπολογιστή μας και συγχρόνως να έχουμε και πληροφορίες για τον καιρό και όχι μόνο αφού το πρόγραμμα εκτός από την θερμοκρασία του περιβάλλοντος μπορεί να μας πληροφορήσει ακόμα και για άλλες παραμέτρους όπως για τη ταχύτητα του ανέμου και την υγρασία. Ακόμη μπορούμε ακόμη να επιλέξουμε μία διαφορετική εμφάνιση και να αυξομοιώσουμε την έκταση που καταλαμβάνει στο desctop του υπολογιστή.  Αφού εγκαταστήσετε το πρόγραμμα, κάντε το update  αν σας ζητηθεί και μόλις ανοίξει η εφαρμογή κάντε δεξί κλικ επάνω της για να προσθέσετε την περιοχή σας ή να τροποποιήσετε άλλες ρυθμίσεις.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

HTC Home Apis : Εξυπνη εφαρμογή πρόγνωσης καιρού
4/ 5 stars - "HTC Home Apis : Εξυπνη εφαρμογή πρόγνωσης καιρού" Με το προγραμματάκι αυτό μπορούμε να έχουμε ένα θαυμάσιο ρολόι στην επιφάνεια του υπολογιστή μας και συγχρόνως να έχουμε και πληρο...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>