23 Ιουλίου 2015

Handy Start Menu: Startmenu για τα windows

Πρόκειται για ένα εναλλακτικό startmenu για τα windows με πολλές ευκολίες. Αφού το εγκαταστήσετε δεν θα χρειαστεί να δημιουργήσετε σωρούς από συντομεύσεις στην επιφάνεια εργασίας σας αφού όλα τα προγράμματα αρχειοθετούνται ανάλογα με την λειτουργία τους σε κατηγορίες. Βέβαια το πρόγραμμα δεν μπορεί να αναγνωρίσει όλων των ειδών τις λειτουργίες που επιτελεί κάθε εφαρμογή οπότε διαθέτει και ένα φάκελο μη κατηγοριοποιημένων προγραμμάτων. Φυσικά και μπορείτε να αλλάξετε τα ονόματα των κατηγοριών να μεταφέρετε προγράμματα από την μία κατηγορία στην άλλη και φυσικά να φτιάξετε και τις δικές σας.

Handy Start Menu 1.98

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

Handy Start Menu: Startmenu για τα windows
4/ 5 stars - "Handy Start Menu: Startmenu για τα windows" Πρόκειται για ένα εναλλακτικό startmenu για τα windows με πολλές ευκολίες. Αφού το εγκαταστήσετε δεν θα χρειαστεί να δημιουργήσετε σ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>