25 Μαρτίου 2016

Free Video Editor : Διαγράψετε ανεπιθύμητα τμήματα από αρχεία βίντεο
Δωρεάν λογισμικό επεξεργασίας βίντεο που σας επιτρέπει να διαγράψετε τα ανεπιθύμητα τμήματα από αρχεία βίντεο χωρίς εκ νέου κωδικοποίηση. Αυτό σημαίνει ότι το πρόγραμμα διατηρεί την αρχική ποιότητα των αρχείων εισόδου βίντεο και διαγράφει τα μέρη τους εύκολα και γρήγορα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ορίσετε το χρόνο έναρξης και ένα τελικό σημείο για το ανεπιθύμητο τμήμα, να το διαγράψετε και να πατήσετε το κουμπί αποθήκευση βίντεο για να αποθηκευτεί ως νέο αρχείο. Υποστηρίζει μεγάλο μέρος από μορφές βίντεο εισόδου: όπως .avi,  .mpg,  .mp4,  .mkv,  .flv, .3gp , .webm,  .wmv.

Free Video Editor :  1.4.30.323

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

Free Video Editor : Διαγράψετε ανεπιθύμητα τμήματα από αρχεία βίντεο
4/ 5 stars - "Free Video Editor : Διαγράψετε ανεπιθύμητα τμήματα από αρχεία βίντεο" Δωρεάν λογισμικό επεξεργασίας βίντεο που σας επιτρέπει να διαγράψετε τα ανεπιθύμητα τμήματα από αρχεία βίντεο χωρίς εκ νέου κωδικοποίησ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>