10 Μαΐου 2016

DownThemAll : Επιταχύνετε τις λήψεις σας

Το DownThemAll ( DTA) είναι ένα ισχυρό, απλό extension του Mozilla Firefox που προσθέτει νέες προηγμένες δυνατότητες λήψης στον browser σας. Σας επιτρέπει να κατεβάσετε όλες τις συνδέσεις ή τις εικόνες που περιέχονται σε μια ιστοσελίδα, μπορείτε να βελτιώσετε λήψεις σας με απόλυτα προσαρμόσιμα κριτήρια για να πάρετε μόνο αυτό που πραγματικά θέλετε. Μπορεί να αυξάνει την ταχύτητα του download έως και 400% και σας επιτρέπει να διακόψετε και να συνεχίσετε τις λήψεις ανά πάσα στιγμή.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

DownThemAll : Επιταχύνετε τις λήψεις σας
4/ 5 stars - "DownThemAll : Επιταχύνετε τις λήψεις σας " Το DownThemAll ( DTA) είναι ένα ισχυρό, απλό extension του Mozilla Firefox που προσθέτει νέες προηγμένες δυνατότητες λήψης στον brows...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>