16 Φεβρουαρίου 2017

Chrome Remote Desktop : Αποκτήστε πρόσβαση σε άλλους υπολογιστές
To Chrome Remote Desktop είναι μία απλή Remote Desktop εφαρμογή που σας επιτρέπει  να αποκτήσετε απομακρυσμένη πρόσβαση σε οποιοδήποτε άλλο υπολογιστή μέσω του προγράμματος περιήγησης Chrome. Ενα από τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά τους είναι το ότι μπορείτε να συνδεθείτε από τον υπολογιστή σας σε οποιοδήποτε άλλο είτε αυτός τρέχει windows  είτε Mac είτε Linux. Με αυτό τον τρόπο  μπορείτε να χειρισθείτε από απόσταση τον υπολογιστή σας  και φυσικά να βοηθήσετε ή να αναζητήσετε βοήθεια από πιό πεπειραμένους φίλους ή γνωστούς  στην περίπτωση που  αντιμετωπίζετε προβλήματα με τον υπολογιστή σας.  

Chrome Remote Desktop : Αποκτήστε πρόσβαση σε άλλους υπολογιστές
4/ 5 stars - "Chrome Remote Desktop : Αποκτήστε πρόσβαση σε άλλους υπολογιστές" To Chrome Remote Desktop είναι μία απλή Remote Desktop εφαρμογή που σας επιτρέπει  να αποκτήσετε απομακρυσμένη πρόσβαση σε οποιοδήποτε...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>