22 Φεβρουαρίου 2015

AeroTuner : Προσαρμόστε τα χρώματα του Aero στη φωτεινότητα, και το χρώμα της γραμμής εργασιών

Πρόκειται για μια δωρεάν εφαρμογή για Windows που σας επιτρέπει να αλλάξετε τις ρυθμίσεις Aero (οπτικό στυλ που συνδυάζει την εμφάνιση ελαφριών και διαφανών παραθύρων με πολύ προηγμένα γραφικά)ώστε να είναι ανάλογες με τις ανάγκες σας. Οι αλλαγές θα επηρεάσουν το παράθυρο και taskbar του λειτουργικού σας συστήματος. Θα μπορείτε να προσαρμόσετε τα χρώματα του Aero τη φωτεινότητα, το χρώμα της γραμμής εργασιών και άλλα στοιχεία. Οι αλλαγές θα τεθούν σε ισχύ αυτόματα, έτσι θα μπορείτε να δείτε τους και να αποφασίσουν αν θα τα εφαρμόσουν ή όχι. Με αυτόν τον τρόπο, το AeroTuner γίνεται μια πολύ χρήσιμη εφαρμογή για να κάνει την επιφάνεια εργασίας σας πιο όμορφη και να προσαρμοστεί στις ανάγκες σας.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

AeroTuner : Προσαρμόστε τα χρώματα του Aero στη φωτεινότητα, και το χρώμα της γραμμής εργασιών
4/ 5 stars - "AeroTuner : Προσαρμόστε τα χρώματα του Aero στη φωτεινότητα, και το χρώμα της γραμμής εργασιών " Πρόκειται για μια δωρεάν εφαρμογή για Windows που σας επιτρέπει να αλλάξετε τις ρυθμίσεις Aero ( οπτικό στυλ που συνδυάζει την εμφάνισ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>