06 Οκτωβρίου 2015

picfull : Προσθέστε διασκεδαστικά εφέ στις φωτογραφίες σας
Ισως ο ευκολότερος και πιό διασκεδαστικός τρόπος επεξεργασίας φωτογραφιών. Η εφαρμογή εστιάζει στην απλότητα και στο άμεσο απετέλεσμα ενός εφέ και δεν περιλαμβάνει πολύπλοκες ρυθμίσεις. Αρκεί να επιλέξτε οποιαδήποτε φωτογραφία θέλετε για να ξεκινήσετε την επεξεργασία να διαλέξετε το εφέ που θέλετε να εφαρμόσετε και να αποθηκεύστε τη φωτογραφία στον υπολογιστή σας ή να τη μοιραστείτε με τους φίλους σας.  Πατήστε Choose Photo για να ανεβάσετε τη φωτογραφία. Πατήστε πάνω στο εφέ που σας ενδιαφέρει και δείτε σε προεπισκόπιση πώς θα είναι η φωτογραφία σας μετά την εφαρνογή του εφέ, ρυθμίστε το εφέ σύμφωνα με τα γούστα σας και πατήστε APPLY.

Author's Website:

picfull : Προσθέστε διασκεδαστικά εφέ στις φωτογραφίες σας
4/ 5 stars - " picfull : Προσθέστε διασκεδαστικά εφέ στις φωτογραφίες σας " Ισως ο ευκολότερος και πιό διασκεδαστικός τρόπος επεξεργασίας φωτογραφιών. Η εφαρμογή εστιάζει στην απλότητα και στο άμεσο απετέλεσμα ε...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>