18 Ιανουαρίου 2015

Mobile Phones Wallpaper Generator Tool : Πώς να φτιάξετε wallpapers για το κινητό σας τηλέφωνο
Για να μπορέσουμε να επεξεργαστούμε τις φωτογραφίες μας και να φτιάξουμε wallpapers για το κινητό μας τηλέφωνο είναι κάτι που απαιτεί τη χρήση κάποιας ξεχωριστής εφαρμογής. Σήμερα θα δούμε πόσο απλά μπορούμε να φτιάξουμε wallpapers συμβατά με δεκάδες διαφορετικά μοντέλα κινητών.

 Για να το επιτύχουμε αυτό απλά θα χρειαστούμε την βοήθεια του Mobile Phones Wallpaper Generator Tool, μία απλής online εφαρμογής που διαθέτει ένα αρκετά ευρύ φάσμα προκαθορισμένων τιμών διαθέσιμων για αρκετούς τύπους κινητών τηλεφώνων (Nokia, Motorola, Alcatel, Samsung, Sony Ericsson, κλπ).

Επιλέξτε απλά του κινητού σας τηλεφώνου το μοντέλο ανεβάστε την εικόνα που θέλετε και κάντε κλικ στο "Generate Wallpapers" για να μετατρέψετε την φωτογραφία που ανεβάσετε σε φωτό συμβατή με το κινητό σας.
Author's Website:

Mobile Phones Wallpaper Generator Tool : Πώς να φτιάξετε wallpapers για το κινητό σας τηλέφωνο
4/ 5 stars - "Mobile Phones Wallpaper Generator Tool : Πώς να φτιάξετε wallpapers για το κινητό σας τηλέφωνο" Για να μπορέσουμε να επεξεργαστούμε τις φωτογραφίες μας και να φτιάξουμε wallpapers για το κινητό μας τηλέφωνο είναι κάτι που απαιτεί ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>