08 Ιανουαρίου 2015

Microsoft Web Platform Installer : Απλουστεύστε την εγκατάσταση σε όλα τα δωρεάν προιόντα Web της Microsoft
Το Web Platform Installer (WebPI) είναι μια απλουστευμένη, εγκατάσταση για όλα τα δωρεάν web προϊόντα της Microsoft. Περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζεστε για να ανεβάσετε να τρέξετε για να δημιουργήσετε λύσεις web συμπεριλαμβανομένων των πιο πρόσφατα ενημερωμένων προϊόντων. Περιέχει πάντα τα πιο πρόσφατα προϊόντα της Microsoft Web Platform, ώστε να μην χρειάζεται πλέον να επισκεφθεί κάποιος πολλά κέντρα ταυτοχρόνως. 

 Microsoft Web Platform Installer 5.0 

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

Microsoft Web Platform Installer : Απλουστεύστε την εγκατάσταση σε όλα τα δωρεάν προιόντα Web της Microsoft
4/ 5 stars - "Microsoft Web Platform Installer : Απλουστεύστε την εγκατάσταση σε όλα τα δωρεάν προιόντα Web της Microsoft " Το Web Platform Installer (WebPI) είναι μια απλουστευμένη, εγκατάσταση για όλα τα δωρεάν web προϊόντα της Microsoft. Περιλαμβάνει όλα ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>