24 Ιανουαρίου 2018

Convertio : Online εφαρμογή για να μετατρέψετε αρχεία PDF από και πρός οποιαδήποτε μορφή
Ως γνωστό  το PDF είναι μια ηλεκτρονική μορφή εγγράφου που σχεδιάστηκε από την Adobe χρησιμοποιώντας  γλώσσα που διαθέτει PostScript. Το επίσημο πρόγραμμα για την προβολή εγγράφων σε αυτή τη μορφή είναι το Adobe Reader. Τις περισσότερες φορές, ένα αρχείο PDF είναι ένας συνδυασμός κειμένου με ράστερ και διανυσματικών γραφικών με μορφές κειμένου, scripts και άλλους τύπους στοιχείων.

 Παρ΄ότι ως μορφή εγγράφου είναι πολύ διαδεδομένο, πολλές φορές ιδιαίτερα σε μη πεπειραμένους χρήστες υπάρχει μία δυσκολία στην επεξεργασία και την μετατροπή του.Με το Convertio μπορείτε να μετατρέψετε οποιοδήποτε αρχείο PDF, Documend, EBook, Audio αλλά  και πολλά διαφορετικά είδη συμπιεσμένων αρχείων από την μία μορφή σε άλλη. Επομένως αυτή τη φορά έχουμε να κάνουμε με ένα online πολυεργαλείο που θα μας βοηθήσει να μετατρέψουμε τα έγγραφά μας σε πολλές διαφορετικές μορφές. Αν και η κύρια αποστολή του είναι να μετατρέπει αρχεία εγγράφων αν τούτοις όπως θα δείτε έχει την δυνατότητα να μετατρέψει ακόμη αρχεία ήχου αλλά και συμπιεσμένα αρχεία από και πρός τους δημοφιλέστερους τύπους.

Author's Website:

Convertio : Online εφαρμογή για να μετατρέψετε αρχεία PDF από και πρός οποιαδήποτε μορφή
4/ 5 stars - "Convertio : Online εφαρμογή για να μετατρέψετε αρχεία PDF από και πρός οποιαδήποτε μορφή" Ως γνωστό  το PDF είναι μια ηλεκτρονική μορφή εγγράφου που σχεδιάστηκε από την Adobe χρησιμοποιώντας  γλώσσα που διαθέτει PostScrip...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>