31 Ιανουαρίου 2015

Allway Sync : Συγχρονίστε τα αρχεία και τα έγγραφα σας
Το Allway Sync ίσως είναι το μοναδικό δωρεάν πρόγραμμα που θα μας επιτρέψει να συγχρονίσουμε φακέλους με αρχεία ανεξαρτήτως αποστάσεως και μέσου με τόση απλότητα. Λειτουργεί με μία μεγάλη ποικιλία συσκευών, τοπικών δικτύων δικτυακών τόπων, FTP, NAS, ακόμα και με συσκευές USB. Αφού τρέξετε το πρόγραμμα θα πρέπει να ορίσετε τους φακέλους που θέλετε να συγχρονίσετε. Θα δοκιμάσω να συγχρονίσω έγγραφα που βρίσκονται σε τοπικό δίσκο στον υπολογιστή μου με τα έγγραφα που έχω ανεβασμένα στο Google Docs. Φτιάξτε ένα φάκελο στον τοπικό δίσκο στον υπολογιστή σας και βάλτε μέσα τα έγγραφα ή τα αρχεία που σας ενδιαφέρει να συγχρονίσετε, στην συγκεκριμένη περίπτωση αφού θέλω να συγχρονίσω τους φακέλους μου με το Google Docs βάζω μόνο έγγραφα. 

Επιλέγω από την άλλη πλευρά όπως βλέπετε το εικονίδιο στο Google Docs πατάω Configure και βάζω το e-mail και τον κωδικό που συνδέομαι:Επιλέξετε analyze και μετά πατήστε synchronize για κάνετε συγχρονισμό των εγγράφων σας από τώρα και στο εξής όποτε κάνετε αλλαγές είτε σε τοπικό επίπεδο είτε στο Google Docs, τα έγγραφά μου θα είναι πάντα ενημερωμένα. Παρ΄ότι η κύρια αποστολή του προγράμματος είναι κυρίως ο συγχρονισμός μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ακόμη και σαν εργαλείο αντιγραφής και ανάκτησης αρχείων - εγγράφων. 

Allway Sync : 15.3.1

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

Allway Sync : Συγχρονίστε τα αρχεία και τα έγγραφα σας
4/ 5 stars - "Allway Sync : Συγχρονίστε τα αρχεία και τα έγγραφα σας" Το Allway Sync ίσως είναι το μοναδικό δωρεάν πρόγραμμα που θα μας επιτρέψει να συγχρονίσουμε φακέλους με αρχεία ανεξαρτήτως αποστάσεω...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>