13 Δεκεμβρίου 2014

OSHI Cleaner : Ελευθερώστε χώρο στο σκληρό σας δίσκο από τα άχρηστα αρχεία

To Oshi Cleaner είναι μία μικρή εφαρμογή που έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει το χρήστη να ελευθερώσει χώρο στο δίσκο, να βελτιώσει τις επιδόσεις του συστήματος και τον χρόνο εκκίνησης του υπολογιστή του και να αυξήσει τη σταθερότητα του συστήματος με την έρευνα και τον καθαρισμό σκουπίδιών και περιττών αρχείων και κλειδιών μητρώου, παράλληλα μπορείτε να δείτε και να επιλέξετε ποιά προγράμματα τρέχουν κατά την εκίνηση του υπολογιστή σας να απεγκαταστήσετε εφαρμογές καινα επαναφέρετε τον υπολογιστή σας από σημεία επαναφοράς του . 

OSHI Cleaner : 1.2.36 

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

OSHI Cleaner : Ελευθερώστε χώρο στο σκληρό σας δίσκο από τα άχρηστα αρχεία
4/ 5 stars - "OSHI Cleaner : Ελευθερώστε χώρο στο σκληρό σας δίσκο από τα άχρηστα αρχεία " To Oshi Cleaner είναι μία μικρή εφαρμογή που έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει το χρήστη να ελευθερώσει χώρο στο δίσκο, να βελτιώσει τ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>