05 Ιανουαρίου 2018

HIPER CALC : Υψηλής ακρίβειας επιστημονική αριθμομηχανή για PC και κινητά

Όπως γνωρίζουμε όλοι μας σε όλες τις εκδόσεις των windows ο κλασικός υπολογιστής (calculator) που μας βοηθά να εκτελέσουμε μαθηματικές πράξεις έχει παραμένει για πολλά χρόνια  σχεδόν  o ίδιος και χωρίς να έχει δοθεί ιδιαίτερο βάρος για την ανάπτυξή του.Επομένως για όσους θέλουν να κάνουν σύνθετες μαθηματικές πράξεις κάτι τέτοιο είναι αδύνατο. Αν ψάξει κανείς σίγουρα θα βρει αρκετές εφαρμογές τρίτων κατασκευαστών που μπορούν να καλύψουν αυτό κενό και μάλιστα αρκετές από αυτές διατίθενται εντελώς δωρεάν. Μία από αυτές είναι και το hipercalc. Πρόκειται για μία εντυπωσιακή επιστημονική αριθμομηχανή που θα καλύψει ακόμη και τους πιο απαιτητικούς αφού διαθέτει  προηγμένη λειτουργία και μπορεί να επεξεργαστεί και να λύσει πολλά μαθηματικά προβλήματα που προκύπτουν από πράξεις μεταξύ δυνάμεων, ριζών, λογάριθμων, κλασμάτων, υπερβολικών συναρτήσεων και πολλών άλλων.

HIPER CALC :  2.3.2

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows, Android

HIPER CALC : Υψηλής ακρίβειας επιστημονική αριθμομηχανή για PC και κινητά
4/ 5 stars - "HIPER CALC : Υψηλής ακρίβειας επιστημονική αριθμομηχανή για PC και κινητά" Όπως γνωρίζουμε όλοι μας σε όλες τις εκδόσεις των windows ο κλασικός υπολογιστής (calculator) που μας βοηθά να εκτελέσουμε μαθημ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>