07 Δεκεμβρίου 2014

Free Lyrics Finder : Βρείτε και προσθέστε τους στίχους στα αγαπημένα σας τραγούδια




Το MediaHuman Finder στίχοι είναι μια δωρεάν εφαρμογή που μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε και να προσθέσετε τους στίχους (σε κείμενο ) για όλα τα τραγούδια που έχετε στη μουσική ΄΄βιβλιοθήκη΄΄ σας. Η χρήση του είναι πολύ απλή, κάντε απλά drag drop μερικά κομμάτια από τον αγαπημένο σας player (π.χ. iTunes) και το Lyrics Finder θα κάνει τα υπόλοιπα. Με τη βοήθεια του προγράμματος θα έχετε πρόσβαση σε πάνω από ένα εκατομμύριο διαφορετικούς στίχους που συλλέγονται από διάφορες πηγές στο διαδίκτυο. 

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows





Free Lyrics Finder : Βρείτε και προσθέστε τους στίχους στα αγαπημένα σας τραγούδια
4/ 5 stars - "Free Lyrics Finder : Βρείτε και προσθέστε τους στίχους στα αγαπημένα σας τραγούδια" Το MediaHuman Finder στίχοι είναι μια δωρεάν εφαρμογή που μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε και να προσθέσετε τους στίχους (σε κείμενο )...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>