03 Σεπτεμβρίου 2017

Folder Marker : Αλλάξτε το χρώμα στους φακέλους των Windows
Δωρεάν εφαρμογή για τα Windows σας επιτρέπει να επισημάνετε τους φακέλους με χρωματική κωδικοποίηση ώστε όταν να κάνετε αναζήτηση για σημαντικές πληροφορίες στον υπολογιστή σας να τα εντοπίσετε πιό εύκολα.

Η λειτουργία της εφαρμογής είναι πολύ απλή. Εγκαταστήστε την εφαρμογή στον υπολογιστή σας και μετά πατήστε με το δεξί πλήκτρο του ποντικιού σας πάνω στον φάκελο που θέλετε να αλλάξετε χρώμα, επιλέξτε Mark Folder και διαλέξτε τον φάκελο ή το χρώμα του φακέλου που θέλετε να προσθέσετε στον φάκελό σας.


Με την ίδια απλότητα, μπορείτε να επισημάνετε και πολλούς φακέλους μαζί. Απλά επιλέξτε μια ομάδα φακέλων με το ποντίκι και ορίστε ένα νέο εικονίδιο από το μενού του δεξιού κλικ. Μια άλλη μεγάλη επιλογή είναι μια δυνατότητα να προσθέσετε έως και δέκα εικόνες της επιλογής σας προς το Folder Marker και τη χρήση τους στην επισήμανση, μαζί με τα προεπιλεγμένα εικονίδια. Το πρόγραμμα μπορεί να εκχωρήσει τα εικονίδια σε ένα φάκελο από ένα ευρύ φάσμα μορφών αρχείων, συμπεριλαμβανομένων των ICO, ICL, EXE, DLL, CPL ή BMP.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

Folder Marker : Αλλάξτε το χρώμα στους φακέλους των Windows
4/ 5 stars - "Folder Marker : Αλλάξτε το χρώμα στους φακέλους των Windows" Δωρεάν εφαρμογή για τα Windows σας επιτρέπει να επισημάνετε τους φακέλους με χρωματική κωδικοποίηση ώστε όταν να κάνετε αναζήτηση γ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>