17 Ιουνίου 2016

Display Driver Uninstaller : Απεγκαταστήστε με ασφάλεια τους παλιους οδηγούς της κάρτας γραφικών
Υπάρχουν αρκετές περιπτώσεις όπου η αφαίρεση των οδηγών της κάρτας γραφικών μας για κάποιους λόγους μπορεί να μην είναι ολοκληρωμένη και αυτό να καθιστά δύσκολο έως και αδύνατο μερικές φορές να περάσουμε στον υπολογιστή μας νεώτερους οδηγούς για την κάρτα γραφικών που έχουμε εγκατεστημένη στον υπολογιστή μας. Το Display Driver Uninstaller είναι ένα βοηθητικό πρόγραμμα που θα μας βοηθήσει να αφαιρέσουμε πλήρως τους οδηγούς  αφαιρώντας παράλληλα και όλα τα  κατάλοιπα συμπεριλαμβανομένων των κλειδιών μητρώου, φακέλων και αρχείων.
Θ δουλέψει με Drives από ATI, Nvidia και INTEL.

Display Driver Uninstaller 16.0.0.2

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

Display Driver Uninstaller : Απεγκαταστήστε με ασφάλεια τους παλιους οδηγούς της κάρτας γραφικών
4/ 5 stars - "Display Driver Uninstaller : Απεγκαταστήστε με ασφάλεια τους παλιους οδηγούς της κάρτας γραφικών " Υπάρχουν αρκετές περιπτώσεις όπου η αφαίρεση των οδηγών της κάρτας γραφικών μας για κάποιους λόγους μπορεί να μην είναι ολοκληρωμένη ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>