Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει το AdBlock!

Λάβετε υπόψη, ότι το lovefortechnology.net βασίζεται σε διαφημίσεις για να συνεχίσει να παράγει και να προσφέρει δωρεάν περιεχόμενο σε εσάς. Θα το εκτιμήσουμε ιδιαίτερα αν απενεργοποιήσετε το Adblock ώστε να μας υποστηρίξετε. Πατηστε εδω για συνεχεια

Προστατεύστε τον υπολογιστή σας από το κακόβουλο λογισμικό CryptoLockerΤο CryptoLocker είναι κακόβουλο λογισμικό τύπου Ransomware και συνήθως διανέμεται μέσω ανεπιθύμητων μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, Μέχρι πριν από λίγο διάστημα η δράση του εστιάζονταν σε υπολογιστές με windows, όμως τελευταία άρχισε να εξαπλώνεται και σε κινητά τηλέφωνα με λογισμικό ANDROID.

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι το συγκεκριμένο κακόβουλο πρόγραμμα στοχεύει υπολογιστές που έχουν ως εγκατεστημένο λειτουργικό τα Windows.Οι χρήστες που χρησιμοποιούν υπολογιστές Mac δεν επηρεάζονται. Μόλις μολυνθεί ο υπολογιστής σας αρχίζει να κρυπτογραφεί τα αρχεία σας και όχι μόνο μπορεί να επεκταθεί και σε συνδεδεμένες με τον υπολογιστή σας μονάδες όπως εξωτερικούς δίσκους usb αλλά και σε φακέλους σας όπως για παράδειγμα στο Dropbox και γενικά σε οποιοδήποτε υπηρεσία cloud συνεχίζοντας το καταστροφικό του έργο.

Αν τώρα είστε αρκετά άτυχοι αλλά και πολύ απρόσεκτοι θα πρόσθετα ώστε να μολυνθείτε, θα βρεθείτε στη δυσάρεστη θέση να επιλέξετε αν θα πρέπει να πληρώσετε τα λύτρα και να υποκύψετε στον εκβιασμό ή να χάσετε για πάντα τα δεδομένα σας, που σημαίνει ότι αν είστε ένας απλός χρήστης και δεν έχετε αποθηκευμένα στην υπολογιστή σας δεδομένα που σας είναι απαραίτητα, το πολύ πολύ να χάσετε τις φωτογραφίες τα mp3 σας και τα προγράμματά σας και να αναγκαστείτε να κάνετε φορμάτ στον υπολογιστή σας, αν όμως είστε επιχείρηση τότε καταλαβαίνετε ότι οι πιθανές απώλειες μπορεί να είναι από σημαντικές έως και καταστροφικές.  

Αν και τα περισσότερα καλά antivirus διαθέτουν προστασία γι΄αυτές τις απειλές, υπάρχουν και κάποιες μικρές εφαρμογές που έχουν αναπτύξει μεγάλες εταιρείες του είδους όπως η Bitdefender που έχει αναπτύξει γι΄αυτό το σκοπό ένα λογισμικό για την άμεση αντιμετώπιση του προβλήματος που θα σας καλύψει απέναντι σε ενδεχόμενη μόλυνση. Πατήστε εδώ για μπείτε στην ιστοσελίδα της εταιρείας και να κατεβάσετε την εφαρμογή.

Προστατεύστε τον υπολογιστή σας από το κακόβουλο λογισμικό CryptoLocker
4/ 5 stars - "Προστατεύστε τον υπολογιστή σας από το κακόβουλο λογισμικό CryptoLocker " Το CryptoLocker είναι κακόβουλο λογισμικό τύπου Ransomware και συνήθως διανέμεται μέσω ανεπιθύμητων μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
–>