17 Μαρτίου 2016

CoffeeZip : Δωρεάν εφαρμογή συμπίεσης αποσυμπίεσης αρχείων
Μία ακόμη απλή δωρεάν εφαρμογή με την οποία μπορείτε να συμπιέσετε και να αποσυμπιέσετε αρχεία. Περιλαμβάνει τη δυνατότητα χρήσης της εφαρμογής  σε windows 32 όσο και 64 Bit, ακόμη εκμεταλεύτεται την ύπαρξη  τυχόν πολλών πυρήνων στον επεξεργαστή εκτελώντας τις σχετικές διεργασίες πολύ ταχύτερα. Ακόμη παρέχει τη δυνατότητα ισχυρής κρυπτογράφησης σε AES-256 σε 7z και ZIP μορφές. Μπορεί να συμπιέσει και να αποσυμπιέσει σε μορφές Zip, 7z, wim, tar και να αποσυμπιέσει αρχεία που είναι συμπιεσμένα σε μορφές ARJ, ALZ, CAB, CHM, CPIO, CramFS, DEB, DMG, EGG, FAT, HFS, ISO, LZH, LZMA, MBR, MSI, NSIS, NTFS, RAR, RPM, SquashFS, UDF, VHD, WIM, XAR, Z. Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι υποστηρίζει πλήρως τα ελληνικά.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

CoffeeZip : Δωρεάν εφαρμογή συμπίεσης αποσυμπίεσης αρχείων
4/ 5 stars - "CoffeeZip : Δωρεάν εφαρμογή συμπίεσης αποσυμπίεσης αρχείων" Μία ακόμη απλή δωρεάν εφαρμογή με την οποία μπορείτε να συμπιέσετε και να αποσυμπιέσετε αρχεία. Περιλαμβάνει τη δυνατότητα χρήσης της ε...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>