Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει το AdBlock!

Λάβετε υπόψη, ότι το lovefortechnology.net βασίζεται σε διαφημίσεις για να συνεχίσει να παράγει και να προσφέρει δωρεάν περιεχόμενο σε εσάς. Θα το εκτιμήσουμε ιδιαίτερα αν απενεργοποιήσετε το Adblock ώστε να μας υποστηρίξετε. Πατηστε εδω για συνεχεια

VSUsbLogon : Αντικαταστήστε τον κωδικό πρόσβασης στα Windows με USB
To VSUsbLogon είναι μία μικρή εφαρμογή που σας επιτρέπει να συνδεθείτε στα Windows  με ασφαλή τρόπο μέσω μία συσκευής USB, αντικαθιστώντας κατ΄αυτό τον τρόπο τον κωδικό πρόσβασης των Windows που απαιτείται κατά την σύνδεση. Ετσι δεν χρειάζεται να θυμάστε και να πληκτρολογείτε κάθε φορά τον κωδικό πρόσβασης.(Ο υπολογιστής σας βέβαια εξακολουθεί να είναι προστατευμένος με κωδικό πρόσβασης). Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να συνδεθείτε στα Windows, βάζοντας το USB flash drive σε οποιαδήποτε θύρα USB στον υπολογιστή σας. Το VSUsbLogon υποστηρίζει USB HDD, USB flash drives και άλλες συσκευές USB όπως το iPod, το iPhone, το Samsung Galaxy κ.λ.π.Όλα τα δεδομένα κρυπτογραφούνται μέσω αλγορίθμου AES 256 και με τη χρήση ενός μοναδικού κλειδιού κρυπτογράφησης.


Βήματα
1
Αφού εγκαταστήσουμε το πρόγραμμα τρέχουμε το εικονίδιο VSUsbLogon και επιλέγουμε τους χρήστες που θέλουμε να προσθέσουμε κλικάροντας το μπουτόν Αντιστοίχηση η Αντιστοίχηση σε :
2
Επιλέξτε τον χρήστη που θέλετε να εισάγετε στο USB γράψτε τον κωδικό σύνδεσης στα αντίστοιχα πεδία, επιλέξτε αυτόματη σύνδεση, κάντε έλεγχο του κωδικού σας και πατήστε O.K.
3
Η εικόνα που θα δείτε μετά την ρύθμιση είναι αυτή που βλέπετε παρακάτω. Δεν απομένει πια παρά να κάνουμε επανεκίνηση στον υπολογιστή μας ή Log Off και στο εξής δεν θα χρειάζεται να πληκτρολογούμε κάθε φορά τον κωδικό. Απλά πατάμε Enter στο εικονίδιο του USB και ΄΄μπαίνουμε΄΄ στα windows πλέον αυτόματα. Φυσικά μπορείτε να αποσυνδέσετε το USB ανά πάσα στιγμή κάνωντας Login με τον παραδοσιακό τρόπο εγγραφής του κωδικού σας στα αντίστοιχα πεδία ή να συνδέετε το φλασάκι σας όποτε επιθυμείτε εσείς.

VSUsbLogon 1.13.3 

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


              (32 bit)
 
             (64 bit)

VSUsbLogon : Αντικαταστήστε τον κωδικό πρόσβασης στα Windows με USB
4/ 5 stars - "VSUsbLogon : Αντικαταστήστε τον κωδικό πρόσβασης στα Windows με USB" To VSUsbLogon είναι μία μικρή εφαρμογή που σας επιτρέπει να συνδεθείτε στα Windows  με ασφαλή τρόπο μέσω μία συσκευής USB, αντικαθ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
–>