14 Ιουλίου 2016

PearlMountain Image Resizer : Μετατρέψτε και μετονομάστε μαζικά τις φωτογραφίες σας

Το PearlMountain Image Resizer είναι μία απλή εφαρμογή που  σας επιτρέπει να μετατρέψετε, να αλλάξετε το μέγεθος των εικόνων και να μετονομάσετε μαζικά εκατοντάδες αρχεία εικόνων με μερικά κλικ του ποντικιού. Υποστηρίζει τις πιο δημοφιλείς μορφές εικόνας: JPEG, BMP, TIFF, PNG, PSD, GIF, TGA, RAW, και σχεδόν όλα τα φορμά εικόνας. Είναι γρήγορο και ιδιαίτερα απλό και αποτελεσματικό για ερασιτέχνες αλλά και για επαγγελματίες φωτογράφους . Υποστηρίζει συνολικά πάνω από από 100 μορφές εικόνων.

PearlMountain Image Resizer :  1.1.4

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

PearlMountain Image Resizer : Μετατρέψτε και μετονομάστε μαζικά τις φωτογραφίες σας
4/ 5 stars - "PearlMountain Image Resizer : Μετατρέψτε και μετονομάστε μαζικά τις φωτογραφίες σας" Το PearlMountain Image Resizer είναι μία απλή εφαρμογή που  σας επιτρέπει να μετατρέψετε, να αλλάξετε το μέγεθος των εικόνων και να ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>