Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει το AdBlock!

Λάβετε υπόψη, ότι το lovefortechnology.net βασίζεται σε διαφημίσεις για να συνεχίσει να παράγει και να προσφέρει δωρεάν περιεχόμενο σε εσάς. Θα το εκτιμήσουμε ιδιαίτερα αν απενεργοποιήσετε το Adblock ώστε να μας υποστηρίξετε. Πατηστε εδω για συνεχεια

Jotti's malware scan : Online υπηρεσία για τον έλεγχο ύποπτων αρχείωνΤο Jotti's malware scan είναι μια δωρεάν online υπηρεσία που σας επιτρέπει να σαρώσετε ύποπτα αρχεία με διάφορα προγράμματα anti-virus. Υπάρχει ένα όριο 25MB ανά αρχείο. Ενημερωτικά θα πρέπει να γνωρίζετε ότι δεν υπάρχει λύση ασφάλειας που προσφέρει 100% προστασία ακόμα και όταν χρησιμοποιούνται πολλά anti-virus (όπως για παράδειγμα αυτή υπηρεσία σάρωσης). 

Όμως ασφαλώς είναι πολύ πιο αποτελεσματική και πιο αξιόπιστη η διάγνωση όταν αντί ενός antivirus χρησιμοποιούνται πολλά ταυτοχρόνως παρέχοντας με αυτόν τον τρόπο παράλληλα στις μηχανές των antivirus τη δυνατότητα να βελτιστοποιηθούν.

Η υπηρεσία που εξετάζουμε χρησιμοποιεί ένα μεγάλο αριθμό online antivirus όπως είναι για παράδειγμα η PANDA, AVG, AntiVIR, Clam AV,SOPHOS και άλλες. Για να εξετάσετε ένα αρχείο μεταφερθείτε εδω επιλέξτε το αρχείο που θέλετε να εξετάσετε και πατήστε subimit file, περιμένετε λίγο μέχρι να ανέβει και αφού σκαναρισθεί θα δείτε άμεσα και το αποτέλεσμα της εξέτασής του.


Author's Website:

Jotti's malware scan : Online υπηρεσία για τον έλεγχο ύποπτων αρχείων
4/ 5 stars - "Jotti's malware scan : Online υπηρεσία για τον έλεγχο ύποπτων αρχείων" Το Jotti's malware scan είναι μια δωρεάν online υπηρεσία που σας επιτρέπει να σαρώσετε ύποπτα αρχεία με διάφορα προγράμματα an...

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
–>